Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία τα τελευταία 24ωρα, έπειτα από τη σύλληψη του ηθοποιού Bill Roache με την κατηγορία ότι βίασε δύο φορές το 1967 ένα κορίτσι 15 ετών.

Ο 81χρονος σήμερα πρωταγωνιστής της θρυλικής – για το Νησί – αλλά και μακροβιότερης παγκοσμίως σαπουνόπερας «Coronation Street», της οποίας το πρώτο επεισόδιο παίχτηκε τον Δεκέμβριο του 1960, αρνείται τις κατηγορίες και δήλωσε μέσω των δικηγόρων του ότι είναι «σοκαρισμένος από τα όσα του αποδίδονται».

Την ίδια ώρα, ο γενικός εισαγγελέας του Στέμματος Ναζίλ Αφζάλ ανέφερε για την υπόθεση που έχει αναστατώσει την αγγλική κοινωνία: «Έχοντας ολοκληρώσει την έρευνά μας, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία και πρέπει να αποδοθούν οι κατηγορίες στον Bill Roache. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, ακόμα κι αν πρόκειται για έναν πολύ αγαπητό ηθοποιό».

Να σημειωθεί ότι ο Roache, ο οποίος το 2010 μπήκε στο βιβλίο Γκίνες ως ο μακροβιότερος ηθοποιός του κόσμου σε σαπουνόπερα, δεν θα εμφανιστεί στο «Coronation Street», μέχρι την ολοκλήρωση των νομικών διαδικασιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook