Το beauty είναι μία γυναικεία συνήθεια που δεν πρόκειται ποτέ να μην αφορά τα θηλυκά. Αν βάζαμε ένα δίλημμα σε μία γυναίκα μεταξύ ομορφιάς και φαγητού, όλες θα διάλεγαν το πρώτο.

Και επειδή, λοιπόν δεν θέλουμε να αφήσουμε ποτέ καμία γυναίκα ανενημέρωτη για τα trends της ομορφιάς, έχουμε να πούμε πως το τελευταίο λέγεται… fish spa. Το fish spa είναι μία μέθοδος φυσικής απολέπισης, όπου ειδικά μικρά ψάρια τρώνε όλα τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και αναζωογονούν την επιδερμίδα. Στο εξωτερικό πολλοί κλινικοί γιατροί το προτείνουν για τη λύση δερματικών παθήσεων, όπως η ψωρίαση, αλλά εκτός από σοβαρές παθήσεις, το fish spa είναι ο καλύτερος και πιο διασκεδαστικός τρόπος για μια μέρα beauty με τις φίλες σας.

\"\"

Εμείς, το δοκιμάσαμε πριν μερικές μέρες στο πρώτο μέρος fish spa που άνοιξε στην Αθήνα, στην οδό Αιόλου 45 και έχουμε να πούμε πως είμαστε ενθουσιασμένοι από τα αποτελέσματα. Στην αρχή, ήμασταν λίγο επιφυλακτικοί με την ιδέα των ψαριών να τρώνε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αλλά μόλις βάλαμε τα πόδια μας στο νερό, νιώσαμε μόνο ευχάριστο γαργαλητό. Η ζεν διακόσμηση του χώρου βοηθά πολύ να χαλαρώσετε και να ζήσετε την εμπειρία του fish spa έντονα. Εμείς θα ξαναπάμε σύντομα, γιατί το fish spa είναι τόσο εθιστικό όσο το κομμωτήριο.

Περισσότερα στο http://www.fishspa.gr/

queen

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook