Η Trident Senses, η αγαπημένη τσίκλα των Ελλήνων καταναλωτών, παρουσίασε μία νέα πρωτοποριακή ενέργεια για την Trident διεθνώς: τη νέα συλλεκτική συσκευασία Trident Senses με την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα star Σάκη Ρουβά. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με έμπρακτη προσφορά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, μέσα από την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση του καταναλωτή. Η επίσημη παρουσίαση της νέας ενέργειας και συσκευασίας Trident Senses πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2011, στην Αίθουσα Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, με την παρουσία και της Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της UNESCO και Προέδρου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη καθώς επίσης και του Αγγελιοφόρου της «ΕΛΠΙΔΑΣ», Σάκη Ρουβά.

Η νέα τσίκλα με αυθεντική γεύση τσικλόφουσκας ανασύρει μοναδικές παιδικές αναμνήσεις και ξεχωρίζει για την premium συσκευασία της. Η Trident Senses με την υπογραφή του Σάκη Ρουβά θα διατίθεται στην ίδια τιμή με τις ήδη υπάρχουσες αγαπημένες γεύσεις Trident Senses στην Ελλάδα και την Κύπρο και αναμένεται να κατακτήσει τους καταναλωτές.

\"\"

Ο κος Λευτέρης Χαλουλάκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Kraft Foods Hellas Α.Ε., προλόγισε τη Συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος στην ισχυρή συνεργασία της Trident Senses και του Σάκη Ρουβά, η οποία από το 2008 εξελίσσεται διαρκώς με πρωτοποριακές ενέργειες και εντυπωσιακή απήχηση στο κοινό. Η νέα αυτή δράση, που αποτελεί τη νέα κορύφωση της συνεργασίας τους, πραγματοποιήθηκε με όραμα την ουσιαστική στήριξη των παιδιών σε ανάγκη. Κινητήριος δύναμη στην ενέργεια αυτή αποτέλεσε, από τη μία πλευρά, η δέσμευση του Σάκη Ρουβά ως Αγγελιοφόρου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» να προσφέρει έμπρακτα στους σκοπούς του Συλλόγου, και από την άλλη, η συνεπής και διαχρονικά υπεύθυνη στάση της Kraft Foods Hellas που οδήγησε στην απόφασή της να διαθέσει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της νέας τσίκλας Trident, στο Σύλλογο Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

\"\"

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε θερμά τον κο Λευτέρη Χαλουλάκο και τον Αγγελιοφόρο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», Σάκη Ρουβά, για την έμπρακτη προσφορά τους και σημείωσε την ιδιαίτερη σημασία της συμβολής τους, καθώς τα χρήματα από την ενέργεια αυτή θα διατεθούν συγκεκριμένα για την ενίσχυση του εξοπλισμού της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΕΛΠΙΔΑ», που έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου ο Σύλλογος καθώς και των λειτουργικών της αναγκών.

Η Συνέντευξη Τύπου κορυφώθηκε όταν ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε και υπέγραψε τη νέα συσκευασία, δηλώνοντας υπερήφανος για τη συμμετοχή του στη δημιουργία της συλλεκτικής Trident Senses, ενώ δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τους σκοπούς του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Ο ίδιος ζήτησε τη δυναμική συμμετοχή όλων για τη μεγιστοποίηση αυτής της μοναδικής εκστρατείας προσφοράς και αγάπης με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τα παιδιά!

Στις φωτογραφίες: Λευτέρης Χαλουλάκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kraft Foods Hellas A.E., Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», Σάκης Ρουβάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook