Κρίσιμη εβδομάδα είναι αυτή που ξεκίνησε για το Ν.Ο. Ρεθύμνου, που παίζει τους κόπους μια χρονιάς μέσα σε λίγες μέρες για να παραμείνει στην Α1 Γυναικών στο Πόλο. Την Δευτέρα έγινε η αρχή με το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε τέσσερις ημέρες όπου αντίπαλος ήταν η Βουλιαγμένη. Σε ένα παιχνίδι από το οποίο κανείς δεν περίμενε κάτι οι γυναίκες του Ν.Ο.Ρ. ηττήθηκε φυσιολογικά, από την  πρωταθλήτρια Ευρώπης τα τελευταία δυο χρόνια, με 3-23 στα Χανιά. Πλέον υπάρχουν οι δυο \”τελικοί\” με ΝΕΠ την Τετάρτη (13/4) και τον Πανιώνιο την Πέμπτη (14/4) στο Ηράκλειο, που θα κρίνουν τα πάντα στην υπόθεση παραμονής.

 

Στο κολυμβητήριο των Χανίων ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης έδειξε από την αρχή τις…προθέσεις της αλλά και την μεγάλη διαφορά δυναικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες παίρνοντας προβάδισμα με 6-1. Με επιμέρους σκορ και στο δεύτερο οκτάλεπτο η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πήε στο ημίχρονο με σκορ 12-2 και έκανε διαδικαστικού χαρακτήρα το υπόλοιπο παιχνίδι.

 

Στο μεταξύ, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση που είχε κάνει ο Νηρέας Χαλανδρίου για το ματς με τον Ν.Ο. Ρεθύμνου ισχυρόζμενος ότι ήταν ακατάλληλος ο αγωνιστικός χώρος κι έτσι η κατάσταση παρέμεινε ως είχε και διατηρήθηκε η νίκη του Ν.Ο.Ρ. με 15-12.

 

Πλέον το Ρέθυμνο ψάχνει βαθμούς παραμονής στα δύο παιχνίδια που θα γίνουν στο Ηράκλειο με Ν.Ε. Πατρών (13/4) και Πανιώνιο (14/4).

 

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 1-6, 0-6, 1-5.

 

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Φραγκιουδάκη 1, Φαρμάκη 1, Πατσαχάκη 1.

 

Βουλιαγμένη (Αλεξία Καμμένου): Λιόση 5, Τσουκαλά 4, Ασημάκη 4, Λαρά 3, Ρουμπέση 2, Γερόλυμου 2, Κουτέλη 2, Κόνουκ 1.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook