Αντίθετος με την άμεση αλλαγή προσώπων στην κυβέρνηση είναι ο Φώτης Κουβέλης που με δηλώσεις του τοποθέτησε τον ανασχηματισμό στον προσεχή Ιούλιο.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στην «εφημερίδα των Συντακτών» υπογράμμισε πως η διαρκής συζήτηση για τον ανασχηματισμό κάνει κακό στην κυβέρνηση και στο έργο που πρέπει να τελέσει και εξέφρασε την άποψη πως η πραγματοποίησή του θα γίνει τον Ιούλιο, όπως είχε γράψει το iefimerida.gr. Οσο για το αν οι Ρουπακιώτης, Μανιτάκης θα πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους, ο κ. Κουβέλης τόνισε πως και οι δύο υπουργοί έχουν ανταποκριθεί στα καθήκοντά τους με επιτυχία και δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής τους.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε τις αντιρρήσεις του στο θέμα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε διστακτικός στην προοπτική κυβέρνησης Αριστεράς, ενώ για τη συμμετοχή του κόμματός του σε νέα κυβέρνηση είπε: «Η θέση μας σχετικά με τη συμμετοχή πολιτικών στελεχών δεν έχει αλλάξει. Η συζήτηση στο κόμμα μας δεν έχει επιφέρει – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – αλλαγή της θέσης μας».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook