Γεννήθηκε το 1934, προσελήφθη το 2004 στον Δήμο Αθηναίων ως συμβασιούχος και τώρα με δικαστική απόφαση έγινε υπάλληλος αορίστου χρόνου.

Και όμως η παραπάνω πρόταση είναι πέρα για πέρα πραγματική και συνέβη στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, ο εν λόγω άνδρας διορίστηκε το 2004 στη Διεύθυνση Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων σε ηλικία... 70 ετών. Ασήμαντη λεπτομέρεια το γεγονός ότι όταν διορίστηκε είχε ήδη υπερβεί το ανώτατο όριο ηλικίας για διορισμό στο Δημόσιο αλλά αυτό δε φαίνεται πως ενόχλησε κανέναν.

Από τότε και μέχρι το 2010 έκανε διαδοχικές συμβάσεις έργου ενώ κέρδισε μαζί με άλλους συμβασιούχους αγωγή που υπέβαλαν τον Αύγουστο του 2010 ζητώντας τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τριάμισι χρόνια μετά την κατάθεση της αγωγής και αφού είχαν χάσει προσωρινές διαταγές και ασφαλιστικά μέτρα, τους κάνει αορίστου χρόνου και μάλιστα τους επιδικάζει μισθούς υπερημερίας από το 2010 έως σήμερα.

Με λίγα λόγια, αναφέρει η εφημερίδα, ενώ δεν είχαν εργαστεί επί μακρόν ούτε ο 79χρονος σήμερα, αλλά ούτε και οι άλλοι, πληρώθηκαν σαν να ήταν στην υπηρεσία τους, απνευστί!


news247.gr