Θύμα «επίθεσης» από φαν του βρέθηκε την Παρασκευή ο ράπερ Ντάνι Μπράουν όταν «αναγκάστηκε» να δεχτεί στοματικό την ώρα που τραγουδούσε σε συναυλία του στη Μινεάπολις.

«Τι έπρεπε να κάνει; Το κορίτσι είχε το πρόσωπό της μέσα στα γεννητικά του όργανα. Για να τη βγάλει από πάνω του έπρεπε ή να της σπρώξει το πρόσωπο ή να την κλωτσήσει. Οσο όμως διακριτικά και αν το έκανε, κάποιος θα το θεωρούσε κακοποίηση. Δεν είναι και πολύ ωραίο για ένα άντρα να σπρώχνει ένα κορίτσι όταν υπάρχουν κινητά με κάμερες παντού γύρω του. Το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι διακριτικά να φύγει προς το πίσω μέρος της σκηνής. Αυτό δηλαδή που έκανε. Άσε που τώρα τα ακούει από παντού στη λογική \’Είσαι gay; Γιατί δεν αφήνεις ένα όμορφο κορίτσι να σου κάνει στοματικό;\’. Κάτι που αποτελεί κυριολεκτικά τον χειρότερο εφιάλτη κάθε ράπερ».

Αυτή η ανοιχτή επιστολή της Κίτι Πράιντ, κοπέλας του Μπράουν και opening act στις συναυλίες του έρχεται προς υπεράσπισή του. Προσπαθώντας να εξηγήσει στον κόσμο ότι το συμβάν με το στοματικό είναι κάτι που ο Μπράουν δεν προκάλεσε, ούτε ήθελε. Απλά δεν μπόρεσε να αποφύγει.

\"\"

Όλα αυτά σε σχέση με το διαβόητο περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής όταν μια φαν ανέβηκε στη σκηνή, κατέβασε το παντελόνι του 32χρονου σταρ και επιδόθηκε στη συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη. Μάλιστα ο ίδιος ο ράπερ επιβεβαίωσε το συμβάν σε ένα tweet (που πλέον είναι σβησμένο) προς φίλο του που έλεγε «Ναι, αλλά δεν έχασα ούτε μια νότα».

Ενώ μια άλλη διάσταση του θέματος έδωσε και πάλι η Κίτι, τονίζοντας ότι εκείνη ως λευκή γυναίκα έχει δικαίωμα να σπρώξει ή να κλωτσήσει όποιον την πλησιάσει επιθετικά. Αλλά η κοινωνία δεν θα το έβλεπε θετικά αν ο Μπράουν, ως Αφροαμερικάνος, έκανε το ίδιο απέναντι σε μια λευκή θαυμάστριά του.

\"\"

 

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook