Στο Παζάρι για την συλλογή χρημάτων και τροφίμων τα οποία διατέθηκαν σε συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη συμμετείχε ο Όμιλος Παιδείας και Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ», έπειτα από πρόσκληση της Διακονίας Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Στο Παζάρι στην Πλατεία Ελευθερίας, στήθηκε κινητή μονάδα αιμοληψίας του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος ‘Αιματοκρήτης’, η οποία υποδεχόταν τους εθελοντές αιμοδότες, ενώ παράλληλα περίπτερα με διάφορα είδη συμμετείχαν στην προσπάθεια συλλογής χρημάτων.

Ο Όμιλος Αετογιάννη ενίσχυσε μουσικοχορευτικά την προσπάθεια αυτή με τμήμα της Ομάδας παραστάσεών του, δεδομένου οτι την ίδια στιγμή έδινε παράσταση στο Κάιρο ως τιμώμενο χορευτικό συγκρότημα του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Χορού που διοργανώθηκε στην Αίγυπτο από 18 έως 26 Απρικίου 2013.

Η παράσταση στην πλ. Ελευθερίας περιελάμβανε παρουσίαση χορών από την Θράκη, την Θεσσαλία, την Μακεδονία, τον Πόντο και τη Κρήτη. Με τους ήχους της λύρας, του λαγούτου, του μαντολίνου και της ασκομαντούρας, το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξάκη, πλαισίωσε την παράσταση της 16μελους χορευτικής ομάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook