Oι δίδυμες αδελφές από το Sweet Valley High, οι τούμπανο ξαδέλφες Vergara και οι καλλίφωνες Minogue είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου που ακολουθεί. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να βρίσκεσαι σε μια οικογενειακή συγκέντρωση και να μην ξέρεις που να πρωτοκοιτάξεις.

Για ορντέβρ είπαμε να κεράσουμε ένα περιποιημένο photostory με όσες παραλίγο να καταφέρουν να μπουν στις πρώτες θέσεις

Οι πιο ταλαντούχες

\"\"

O συγκεκριμένος τίτλος καταλήγει αδιαφιλονίκητα στις αδελφές Knowles. Με την Beyonce να έχει χριστεί αδιαφιλονίκητη βασίλισσα του μουσικού σύμπαντος, αλλά την Solange να βάζει την δική της σφραγίδα. Και μάλιστα φτιάχνοντας μουσική που δεν θυμίζει σε τίποτα την αδελφή της.

Εναλλακτικά στην κατηγορία αυτή θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε και τις εξοντωτικά όμορφες αδελφές Cruz.

Γιατί μπορεί  η Penelope να ήταν αυτή που σάρωνε τα Όσκαρ, αλλά και η Monica δεν πήγαινε πίσω. Επί χρόνια χόρευε δίπλα στον Joaquin Cortes πριν το γυρίσει και εκείνη στην υποκριτική και το σχέδιο μόδας.

\"\"

Οι πιο καυτές

\"\"

16 ολόκληρα χρόνια πιο μικρή από την ξαδέλφη της Sofia, η Sandra Vergara έχει υψηλές φιλοδοξίες και τα απαραίτητα σωματικά προσόντα για να τα κατακτήσει. Με την πρόσφατη φωτογράφησή της για το Me in My Place του Esquire να αποτελεί ένα πάρα πολύ καλό βατήρα.

Άλλωστε θα έχει πάντα στην διάθεση της τις συμβουλές της Sofia, με την οποία είναι σαν αδελφές αφού μεγάλωσαν στο ίδιο σπίτι (μετά τον θάνατο της μητέρας της όταν ήταν ακόμη μωρό).

\"\"

Δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου αν στην κατηγορία αυτή δεν πρόσθετα (προφανώς με το έτσι θέλω) τις -37χρονες πλέον- δίδυμες Βrittany και Cynthia Daniel από το Sweet Valley High. Ακόμη και αν η καλύτερή τους στιγμή ήταν πίσω στο 1995, όταν ξελόγιαζαν τον έφηβο Leonardo Di Caprio στο Basketball Diaries.

\"\"

Να σημειωθεί ότι η Cynthia τα παράτησε μετά το τέλος της σειράς και έγινε φωτογράφος, ενώ η Brittany -που στην πορεία έγινε φέτες- συνέχισε να το παλεύει για να καταλήξει να ‘δικαιωθεί’ παίζοντας στο White Chicks και βγάζοντας γκόμενο ένα φεγγάρι τον Justin Timberlake.

Το νέο αίμα 

Η νέα γενιά σογιών που μας αφορούν έχει άκρως αντιφατικό χαρακτήρα. Στην μια γωνιά έχουμε τις γαλαζοαίματες Kate και Pippa Middleton να ανεβάζουν τον πήχη του στιλ, αλλά ταυτόχρονα να μας δείχνουν σε χρόνο dt τόσες ανατομικές λεπτομέρειες όσες όλες οι υπόλοιπες βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης μαζί.

\"\"

Και στην άλλη έχουμε τις αδίστακτες αδελφές Kardashian (Kim, Khloe, Kourtney) που παντρεύονται, χωρίζουν και γεννάνε. Όχι μόνο παιδιά, αλλά κυρίως δολάρια.

\"\"

Αν και, προσωπικά πιστεύω, ότι φαβορί για την τελική επικράτηση στο μυαλό των αντρών θα καταλήξει να είναι η 17χρονη Kendall Jenner, η ετεροθαλής αδελφή της Kim και η μόνη που μπορεί να κάνει καριέρα μοντέλου με αξιώσεις.

\"\"

Ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την γραφικότητα της 22χρονης Katrina Darling, της στρίπερ ξαδέλφης της Kate Middleton που τα κατάφερε να βρεθεί -παρότι επιεικώς μέτρια ως γυναίκα και \’καλλιτέχνης\’- εξώφυλλο στο Playboy.

\"\"

Εκτός και αν τελικά η έκπληξη έρθει από μια άλλη δυναστεία, αυτή των Jagger. Εκεί που και οι δυο κόρες της Jerry Hall (Elizabeth, Georgia May) μοιάζουν να έχουν κληρονομήσει και την τρέλα και τα γονίδια της.

\"\"

Καθώς επίσης και την ίδια απέχθεια στο να φοράνε οτιδήποτε πέρα από τα απολύτως απαραίτητα. 

\"\"

Στο δρόμο για την απόσυρση

\"\"

Μας έδωσαν πολλές χαρές ανά τα χρόνια, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε δυο καλές μας φίλες από την Αυστραλία, τις αδελφές Minogue, που πλέον έχουν πατήσει και οι δυο τα 40 (συγκεκριμένα η Kylie είναι 44 και η Dannii 41).

Αντιθέτως, στην περίπτωση των αδελφών Hilton, θα μας έφτανε να είχαμε γνωρίσει μόνο την μια. Ναι, προφανώς την Nicky, που ανέκαθεν ήταν πιο σεμνή, ταλαντούχα και ταυτόχρονα καυτή.

\"\"

Τα δικά μας τα κορίτσια 

Η δίδυμη αδελφή της Μαίρης Συνατσάκη, η όμορφη αδελφή της Demy και η μικρότερη αδελφή της Έλενας Παπαβασιλείου είναι τα καινούργια entries στο άθλημα το τελευταίο διάστημα.

Αν και υπάρχουν ορισμένες αξίες που δεν μπορούμε και δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε στο κυνήγι του καινούργιου. Όπως τις αδελφές Καΐλή (Εύα και Μανταλένα) που πολύ θα θέλαμε να βλέπαμε συχνότερα σε κοινές έξοδους.

\"\"

Όσον αφορά το υπερθέαμα των αδελφών Πρέλεβιτς (Άννα και Τέα), και οι δυο ξανθές, πανύψηλες και κουκλάρες, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις.

\"\"

Επίσης οφείλω να κάνω μια αναφορά στην συνονόματη ξαδέλφη της Δούκισσας Νομικού που έκανε ένα μπαράζ φωτογραφήσεων πριν μερικά χρόνια και μετά εξαφανίστηκε.

Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε άντρες συγγενείς

Προφανώς και είμαστε ενήμεροι για την γκέλα του 24χρονου Sebastian Theroux (αδελφού του Mr. Aniston) στον γυναικείο πληθυσμό. Καθώς επίσης τον πανικό που προκαλεί ο 20χρονος αδελφός της Emma Watson (ονόματι Alex), ο 36χρονος αδελφός της Kate Hudson (ονόματι Oliver) ή το πόσο μοιάζει ο Brad Pitt με τον μεγαλύτερο αδελφό του (ονόματι Doug). Αλλά δεν μας νοιάζει.

Γιατί δεν πρόκειται να χαραμίσουμε σάλιο μιλώντας για τους Hemsworth (Chris και Liam), τους Franco (James και Dave), τους  Affleck (Ben and Casey), τους Efron (Zac και Dylan) ή τους Jonas.

Mοναδική εξαίρεση κάνουμε για τον δίδυμο αδελφό της Scarlett Johansson, Hunter. Κυρίως επειδή δεν πολυγνωρίζαμε την ύπαρξη του και θέλαμε να δούμε πως μοιάζει.

\"\"

Καθώς επίσης για τις δυο μεγαλύτερες αδελφές του Robert Pattinson, Lizzy και Victoria, που δεν τις λες και εντελώς άσχημες.

\"\"

onemana.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook