Ούτε οι Άγιες ημέρες που διανύουμε άφησαν ορισμένους σε ησυχία. Σενάρια για τις προθέσεις διαφόρων μνηστήρων που ενδιαφέρονται για την καρέκλα του προέδρου της Κρητικής ΠΑΕ, δίνουν και παίρνουν.

Το όνομα που κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες ώρες είναι εκείνο του Ν. Μαχλά, ο οποίος έχει ξαναπεράσει από την ίδια θέση, αυτή του προέδρου, έχοντας όμως να επιδείξει κατά κύριο λόγο ζημιές και λανθασμένες επιλογές, τις οποίες σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Επιλογές και λάθη που σε πολλές περιπτώσεις έχουν υποθηκεύσει το μέλλον του συλλόγου. Ο Μαχλάς εμφανίζεται από Μ.Μ.Ε. κυρίως της πρωτεύουσας ως εκείνος ο παράγοντας που πιέζεται από το περιβάλλον του να αναλάβει τα ινία του ΟΦΗ. Το ερώτημα είναι ποιοι βρίσκονται πίσω από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τον Μαχλά στηρίζουν πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο περιβάλλον του Γ. Κουράκη και προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα κάποιοι συνδυάζουν την ενδεχόμενη αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον ΠΑΕ από τους συγκεκριμένους κύκλους και με τις επικείμενες εκλογές στην αυτοδιοίκηση, εκεί όπου ο δήμαρχος Ηρακλείου θα διεκδικήσει ξανά – όπως φαίνεται – τη δημαρχία.

Δεν αποκλείεται πάντως ο Γ. Κουράκης, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, να μη θέλει να εμπλακεί ξανά με τα διοικητικά του ΟΦΗ και τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να καλλιεργούνται από πρόσωπα του περιβάλλοντος του δημάρχου, πρόσωπα τα οποία μέσα από την κρητική ΠΑΕ θέλουν να εκπληρώσουν και να εξυπηρετήσουν προσωπικές τους φιλοδοξίες. 

Την ίδια ώρα η πλευρά Πουλινάκη με τον απολογισμό που παρουσίασε την προηγούμενη βδομάδα – όταν τα σενάρια φούντωσαν – κέρδισε σημαντικό μέρος του φίλαθλου κοινού του ΟΦΗ με αποκορύφωμα την ανακοίνωση στήριξης των οπαδών.

Η εξέλιξη αυτή σίγουρα δεν αποτέλεσε μια καλή είδηση για τους υποψήφιους μνηστήρες, αφού για να διεκδικήσουν εκ νέου ρόλο και λόγο στα διοικητικά του ΟΦΗ, πρέπει να πείσουν και τον κόσμο, πράγμα δύσκολο μετά τα όσα έχει υποστεί ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. 

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook