Τρία απλά βήματα, τρεις μικρές διορθωτικές κινήσεις στα tweets που κάνετε μπορεί να εκτοξεύσουν τη δημοφιλία σας στο Τwitter.  

Ερευνητές του τεχνολογικού ινστιτούτου της Τζώρτζια παρουσίασαν την περασμένη εβδομάδα τα συμπεράσματα της έρευνας που έκαναν και είχε θέμα το πώς μπορεί κανείς να αυξήσει τους followers του στο Twitter.

Για να καταλήξουν σε συμπέρασμα οι ερευνητές της Τζώρτζια μελέτησαν 500.000 tweets που ανάρτησαν στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο περισσότεροι από 500 χρήστες του κοινωνικού δικτύου σε διάστημα μεγαλύτερο των 15 εβδομάδων.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της συγκεκριμένης έρευνας για να αυξήσει κανείς τους followers του στο Τwitter θα πρέπει;

1) Να μην μιλά πολύ για τον εαυτό του: Tweets με πληροφορίες και ειδήσεις ελκύουν κατά 30 φορές περισσότερους νέους followers, από αυτά που έχουν προσωπικό περιεχόμενο.

2) Να είστε ευχάριστοι: Μην ανεβάζετε στο Τwitter tweets με αρνητικό περιεχόμενο, μην μιλάτε δηλαδή για θέματα όπως ο θάνατος, η ανεργία ή οι αρρώστιες.

3) Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά hashtags: Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα πολλά hashtags που κάνουν τα tweets πιο περίπλοκα διώχνουν τους followers.

Πηγή: Ετσι θα ανεβάσετε τις μετοχές στο Twitter – Τρία βήματα για να αυξήσετε τους followers σας | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/103640#ixzz2SQSrmqnb

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook