Πρόκειται για τον πρωτομάστορα της μεγάλης επιτυχίας της Ασή Γωνιάς, η οποία βρίσκεται ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΡ και την επιστροφή της στο Περιφερειακό μετά από ένα χρόνο. Ο λόγος για τον Γιάννη Κατσούλη, που βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας του Δήμου Αποκόρωνα (έστω κι αν αγωνίζεται στο Ρέθυμνο) και την οδήγησε στην διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στην παραπάνω Κατηγορία. Η Ασή Γωνιά φαίνεται να «καθάρισε» το πρωτάθλημα μετά τη νίκη επί του Ερμή Ζωνιανών με 2-0, που ανέβασε την διαφορά στους 7 βαθμούς κι ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για το τέλος.

                                                                              

Ο Χανιώτης τεχνικός μίλησε στο flashnews.gr για την νίκη στο ντέρμπι κορυφής, την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, το… αύριο της ομάδας αλλά και για το δικό του μέλλον.

 

Το σχόλιο σου για το ντέρμπι που σας έφερε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος;

 

«Είναι σημαντική η νίκη γιατί ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο Ερμής ήταν τέσσερις βαθμούς πίσω μας και εμείς κερδίζοντας το παιχνίδι πήραμε το πλεονέκτημα όσον αφορά την υπόθεση τίτλου. Το θέλαμε, ήμασταν καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και κερδίσαμε το παιχνίδι. Το σημαντικότερο είναι ότι ενώ ήταν ένα ντέρμπι δεν έχει τίποτα απ’ έξω. Υπήρχε αρκετός κόσμος και είχε μια λάμψη το γήπεδο από την παρουσία των φιλάθλων και δύο καλών ομάδων, που παίζουμε αθλητικά».

 

Με βάση το γεγονός ότι μένουν λίγες αγωνιστικές και μόνο με… αυτοκτονία δεν θα πάρετε το πρωτάθλημα, που πιστεύεις ότι κρίθηκε ο τίτλος;

 

«Κρίθηκε στην σοβαρότητα και την συνέπεια που δείξαμε σαν ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια της σαιζόν. Αντιμετωπίσαμε κάθε ομάδα με σοβαρότητα, το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δουλέψαμε πάνω σε αυτό πάρα πολύ και θεωρώ ότι δίκαια είμαστε πρώτοι και με διαφορά».


Παίρνοντας σαν δεδομένο ότι έχει κριθεί ο τίτλος τα σχέδια της Ασή Γωνιάς για την επόμενη χρονιά ποια είναι; Μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερη από την προηγούμενη παρουσία της στο Περιφερειακό;

 

«Την προηγούμενη φορά είχε κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία με δεδομένο ότι δεν είχε επενδύσει. Το μπάτζετ ήταν χαμηλό και ήταν μια ομάδα που κάθε εβδομάδα σχεδόν έπαιζε εκτός έδρας και χωρίς γήπεδο δικό της. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έχει γήπεδο δικό της οι συνθήκες είναι καλύτερες. Εκεί πάνω νομίζω ότι μπορεί να πατήσει και χωρίς μεγάλα ανοίγματα να κάνει τη νέα χρονιά μια ικανοποιητική πορεία».

 

Όσον αφορά το δικό σου μέλλον αν και είναι νωρίς έχουν υπάρξει συζητήσεις για το αν συνεχίσεις στην ομάδα;

 

«Αυτή την στιγμή είναι νωρίς αλλά θεωρώ ότι χρειάζονται αρκετά πράγματα όσον αφορά την οργάνωση της ομάδας που όταν θα έρθει ο χρόνος θα το συζητήσουμε. Το ευχαριστιόμαστε, είναι μέρες χαράς από εκεί και πέρα θα έρθουν και οι μέρες περισυλλογής που θα σχεδιάσουμε το μέλλον».

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook