Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, στο οποίο συμμετείχε, η Σπάθα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή των φετινών αγώνων.

Η ομάδα του Κολυμβαρίου παράλληλα συγχαίρει διάφορες ομάδες για της επιτυχίες που σημείωσαν.

Αναλυτικά:

"Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ομάδας μετά και το τέλος της αγωνιστικής σαιζόν θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δ.Σ της Ε.Π.Σ ΧΑΝΙΩΝ και προσωπικά τον πρόεδρο και Β' αντιπρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βούρβαχη,το Δ.Σ του συνδέσμου και τους διαιτητές ΧΑΝΙΩΝ,τους παρατηρητές διαιτησίας και αγώνων,τους γιατρούς των αγώνων για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και γενικά για την προσφορά τους σ' όλη την ποδοσφαιρική σαιζόν που μας πέρασε και βέβαια και πάνω απ' όλους τις ομάδες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές-πρωταγωνιστές που χωρίς αυτούς δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. flashnews.gr Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε την αφανή εργάτρια και ηρωίδα του χανιώτικου ποδοσφαίρου που μας ανέχεται τόσα χρόνια ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΛΕΒΑΚΗ. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να συγχαρούμε την ΙΩΝΙΑ για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για την νέα Γ' ΕΘΝΙΚΗ και τον ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ για την άνοδό του και να έχει καλή πορεία και επιτυχίες. Ακόμα να συγχαρούμε την γυναικεία ομάδα του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ για τη ιστορική άνοδο στην Α' ΕΘΝΙΚΗ. Στην ανδρική ομάδα της ΠΑΕ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ ευχόμαστε στους τελευταίους εναπομείναντες αγώνες να καταφέρει να κερδίσει την πολυπόθητη άνοδο στην Β' ΕΘΝΙΚΗ. Επίσης στον γείτονα και συνδημότη μας ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για την δίκαιη και ιστορική παραμονή της ομάδας στην SUPER LEAGUE και του ευχόμαστε ακόμα καλύτερα την νέα αγωνιστική σαιζόν. flashnews.gr Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τον γείτονα και συνοδοιπόρο εδώ και ένα χρόνο στο δύσκολο κομμάτι των ακαδημιών ΙΚΑΡΟ ΤΑΥΡΩΝΙΤΗ για την άψογη συνεργασία μας και ευχόμαστε και ελπίζουμε η νέα σαιζόν να είναι ακόμα καλύτερη σ' όλους τους τομείς. Και βέβαια να ευχαριστήσουμε τους μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ και Α' ΟΜΑΔΑΣ και τον μέχρι πριν λίγο καιρό προπονητή για την προσφορά του στην ομάδα μας ΠΕΤΡΟ ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ και όλους τους φιλάθλους και επαγγελματίες από την περιοχή μας που μας στήριξαν φέτος.
Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ και τον ΔΗΜΑΡΧΟ κ.ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ για την βοήθειά του προς την ομάδα μας όπως και επίσης τον υπεύθυνο για τα αθλητικά του δήμου κ. ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ. flashnews.gr
Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς θα θέλαμε να πούμε στον αντιδήμαρχο ΠΛΑΤΑΝΙΑ κ. ΜΑΛΑΚΩΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ για την μεγάλη του βοήθεια και προσφορά προς την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια που σ' όλες τις δύσκολες και ευχάριστες στιγμές είναι δίπλα μας. ΓΙΑΝΝΗ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.
 
Καλό καλοκαίρι σε όλους.
                                                              
 
                                                                                               ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ"Λευτέρης Αντωνακάκης