Η «προαιρετική ένδυση» και η αίσθηση ελευθερίας που τη συνοδεύει αποτελούν το νέο trend της αγοράς. Πρόκειται για μία παγκόσμια τουριστική πατέντα που έφτασε και στη χώρα μας.

Μετά την Κρήτη και τα Επτάνησα, και το γαλαζόλευκο νησί των Ιπποτών απόκτησε το δικό του πολυτελές κατάλυμα, αποκλειστικά προορισμένο για φυσιολάτρεις.

32 δωμάτια, πισίνα τεραστίων διαστάσεων, snak bar και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι συνθέτουν μία όαση χαλάρωσης και ελευθερίας. Το Naturist Angel (φυσιολάτρης άγγελος) άνοιξε και επίσημα τις πύλες του την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή Παραδείσι της Ρόδου και απευθύνεται αποκλειστικά στους εραστές του γυμνισμού. Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών της Ρόδου και παρά τις τοπικές αντιδράσεις, σχεδόν τα περισσότερα δωμάτιά του είναι ήδη προκρατημένα για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου κα. Καίτη Μπιλιά, μιλώντας στην ιστοσελίδα iefimerida.gr «Μετά τους Έλληνες, αυτοί που αναζητούν το site μας στο διαδίκτυο είναι οι Άγγλοι, έπονται οι Ιταλοί, οι Ρώσοι, οι Κινέζοι και τελευταίοι είναι οι Γερμανοί… Ως επιχείρηση απευθυνόμαστε κυρίως σε ζευγάρια. Θέλουμε να αποφύγουμε να υπάρχουν περισσότεροι άνδρες ή περισσότερες γυναίκες, ώστε να νιώθουν πάντα άνετα οι φιλοξενούμενοί μας».

Ο «γυμνός» τουρισμός γνωρίζει μεγάλη άνθηση σε όλη την Ευρώπη. Ως κίνημα μάλιστα έχει καθιερωθεί επίσημα στην Ελλάδα. Τα ελληνικά ξενοδοχεία – κέντρα παραθερισμού γυμνιστών οφείλουν να λάβουν προηγουμένως μία διαπίστευση από τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών ενώ πρέπει να κατέχουν και την ειδική άδεια γυμνιστικού θερέτρου. Είθισται τέτοιου είδους χώροι διαμονής να εδράζονται σε απομακρυσμένα σημεία, προκειμένου να μην παραβιάζουν τα όρια της δημοσίας αιδούς.

Το νησί των Ιπποτών, πάντα καινοτόμο στη λήψη αποφάσεων που αφορούν τον εναλλακτικό παραθερισμό, έκανε για ακόμη μία φορά την έκπληξη, επενδύοντας στον φυγόκεντρο φυσιολατρικό τουρισμό.

Κανονισμός Λειτουργίας Naturist Angel Club Hotel

1) Ο ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΠΓ (ΠΙΣΙΝΑ-ΜΠΑΡ-ΑΙΘΡΙΑ-ΚΗΠΟΣ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ).

2) ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Ο ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

3) ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΥΠΟΔΟΧΗ-MΠΑΡ-ΣΑΛΟΝΙ-ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ).ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ. ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΕΟ ΄Η ΚΟΝΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.

4) Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΠΓ «NATURIST ANGEL CLUB HOTEL» ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ.

5) Η ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ
( ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ, ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΡΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΠΓ) ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΙΤΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΠΓ.

6) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ Ή ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΡΗΤΗ, ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

7) Η ΧΡΗΣΗ ΠΕΤΣΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΓΥΜΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΑΙΘΡΙΑ, ΚΗΠΟΣ, ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ).

8) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΠΓ «NATURIST ANGEL CLUB HOTEL».

9) ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙTΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΠΓ «NATURIST ANGEL CLUB HOTEL» ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ. ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ,

10) ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΓΚΥΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ (INF/FNI) ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ.

11) H ΠΙΣΤΗ TΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΠΓ «NATURIST ANGEL CLUB HOTEL» ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.

ΟΡΟΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

1) HΜΕΡΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΠΓ «ΝΑΤURIST ANGEL CLUB HOTEL», ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ, KATAΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΞΙΑΣ 18.00€ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΜΕΛΟΥΣ «ΝATURIST ANGEL CLUB ΗΟΤΕL».

2) Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕΛΟΥΣ «NATURIST ANGEL CLUB HOTEL» ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΩΝ 10.00€.

3) Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΠΓ «NATURIST ANGEL CLUB HOTEL» ΔΕΧΕΤΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

4) ΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΚΠΓ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ .

Με πληροφορίες απο newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook