Την Τρίτη του Πάσχα πρόκειται να απολογηθούν στον ανακριτή της Πάτρας οι δύο γονείς που συνελήφθησαν αρχικά με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας τριών ανήλικων παιδιών τους.

Ωστόσο, μετά τις έρευνες της Ασφάλειας Πατρών, αλλά και τις καταθέσεις που ελήφθησαν για την υπόθεση, ο 40χρονος πατέρας και η 41χρονη μητέρα κατηγορούνται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για αποπλάνηση, ασέλγεια, βιασμό και αιμομιξία.

Νωρίτερα το μεσημέρι, οι δύο γονείς οδηγήθηκαν στον ανακριτή, αλλά πήραν προθεσμία και ως τότε θα κρατούνται.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, λαμβάνοντας επιπλέον καταθέσεις.

Στο μεταξύ με ανακοίνωση που εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο, υλικό και ψυχολογικό, τα παιδιά.

Επίσης αναφέρει, ότι «βασικό μέλημα μας πλέον η αποκατάσταση της υγείας σωματικής και ψυχικής των παιδιών, με διακριτικότητα και ηρεμία».

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστές, αλλά οι πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης προκαλούν φρίκη.

Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι ο 40χρονος πατέρας υποχρέωνε το γιο να βιάζει τη μητέρα του, ενώ φέρεται να έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των κοριτσιών.

in.gr