Ο Ματέο Παντζόπουλος, σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη, δεν έχει επιλέξει για τον εαυτό του καμία δημοσιότητα, αντίθετα δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και δείχνει τη δυσφορία του για κοσμικές παντός τύπου εμφανίσεις ή πόζες στον φωτογραφικό φακό.

 Στην Αθήνα, όποτε οι φωτογράφοι πλησίαζαν σε πεζοδρόμια, έξω από μαγαζιά ή σε ψώνια τον κ. Παντζόπουλο με στόχο πάντα όχι τον ίδιο, αλλά τη διάσημη και αγαπημένη του φακού, αγαπημένη του, έδειχνε μια ενοχλημένη ανοχή.

Όμως στην Άνδρο η ανοχή του μοιάζει να εξαντλήθηκε! Και γι\’ αυτό προχώρησε σε πιο δραστικά μέτρα.

Η ίδια άλλωστε η κ. Μενεγάκη εδώ και καιρό έχει κηρύξει πόλεμο με τους παπαράτσι, ποστάροντας εκείνη τις καθημερινές φωτογραφίες της, που θέλει στο twitter, κατορθώνοντας έτσι να τους παροπλίσει.

Αυτό προφανώς ενόχλησε τον κ. Παντζόπουλο, που έστειλε επιστολή στα περιοδικά, απαγορεύοντας την εμφάνιση φωτογράφων στα Άχλα.

Σύμφωνα με την επιστολή, ο κ. Παντζόπουλος ισχυρίζεται ότι οι πελάτες του ξενοδοχείου του έχουν κάνει πολλά παράπονα γιατί αποτυπώνονται στον φακό, χωρίς εκείνοι να το επιθυμούν!

Επίσης κάτοικοι του νησιού πήγαν στην Αστυνομία γιατί παπαράτσι καταπατούν τα οικόπεδά τους, προκειμένου να έχουν καλύτερες λήψεις από την παραλία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα News, υπάρχουν παραπόνα και διαμαρτυρίες αλλά δεν είναι αυτοί οι μοναδικοί λόγοι της επικοινωνίας με τα περιοδικά ή τέλος πάντων με ότι έχει απομείνει από αυτά μιας και τα συγκεκριμένα έντυπα έχουν πληγεί με την οικονομική κρίση και τίτλοι τους έχουν εξαφανιστεί εν μια νυκτί.

Η εφημερίδα λοιπόν, διεκτραγωδεί από τα έργα και τις ήμερες του διασήμου και πολυπόθητου για τον φωτογραφικό φακό φωτογενούς ζευγαριού, πως σημειώθηκε άγριος καβγάς με φωτογράφο, ο οποίος προσπαθούσε να τραβήξει αποκλειστικό πλάνο τους στην παραλία να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο κ. Παντζόπουλος αντιλήφθηκε την παρουσία του και έτρεξε προς το μέρος του για να ζητήσει εξηγήσεις. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, αφού ο Ματέο Πατζόπουλος τού ζητούσε επιτακτικά να φύγει, ενώ ο παπαράτσι ήταν ανένδοτος, με αποτέλεσμα να ανέβουν αρκετά οι τόνοι και οι δυο κύριοι να φτάσουν κοντά στο να πιαστούν στα χέρια.

Η κ. Μενεγάκη, έτρεξε αμέσως στο πλευρό του συντρόφου της για να προσπαθήσει να ρίξει τους τόνους. Αμέσως μετά έστειλε την επιστολή σε όσα περιοδικά έχουν σωθεί και ασχολούνται με περιβόητους σελέμπριτι στη χώρα.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook