Απεβίωσε σε ηλικία 105 ετών ο γηραιότερος Έλληνας χρήστης του Facebook. O Λεωνίδας Πανουτσόπουλος από το Σοποτό Αροανίας γεννήθηκε το 1908. Τα τελευταία χρόνια, είχε γίνει ειδήμων στα social media.

Η είδηση του θανάτου του υπερήλικα Καλαβρυτινού προκάλεσε συγκίνηση και συνοδεύτηκε από δεκάδες σχόλια στη σελίδα του.

Δείτε μερικά από τα σχόλια

\”Καλό ταξίδι παππούλη\”,

\”μου θύμιζε πολύ τον δικό μου αγαπημένο παππού …καλό ταξίδι θα σε θυμόμαστε!\”,

\”Γλυκέ μου παππούλη καλό σου ταξίδι\”, ήταν μερικά από τα σχόλια στην είδηση του θανάτου του.

\”Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Να είστε όλοι καλά και να πάρετε τα χρόνια μου. Σας αγαπώ όλους\”, είχε γράψει ο ίδιος την 1η Μαρτίου.

Ο συνταξιούχος τσαγκάρης που πολέμησε στην Αλβανία, έζησε την Κατοχή και το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, ήταν όχι μόνο ο γηραιότερος χρήστης του Facebook αλλά και ο πιο αγαπημένος.

Έχει δύο κόρες, τρεις εγγονές, έναν εγγονό και εννέα δισέγγονα με τον μεγαλύτερο άνω των 30 ετών.

\”Έζησα δύο παγκόσμιους πολέμους, έναν εμφύλιο, πέρασα δικτατορίες, ποτέ μου όμως δεν αισθάνθηκα ότι με έχει προδώσει η χώρα μου, όπως έχει προδοθεί τώρα από τους πολιτικούς της\”, είχε πει πριν ένα χρόνο στο περιοδικό Best.

Η κηδεία του έγινε την Μ. Πέμπτη στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Αροανίας Καλαβρύτων.

Όπως πάντως αναφέρουν οι συγγενείς του, η σελίδα του στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης θα συνεχίσει να λειτουργεί στη μνήμη του.

\”Για να θυμόμαστε όλους εσάς που τον λατρέψατε. Οι ευχές και η αγάπη όλων σας θα μείνουν βαθιά χαραγμένες μέσα στις καρδιές μας.

Να έχετε όλοι την ευχή του και να πάρετε τα χρόνια του, όπως συνήθως έλεγε και ο ίδιος. Να είστε σίγουροι ότι η χαρά που του δώσατε με την αγάπη σας, θα τον συντροφεύει σε αυτό το μακρινό του ταξίδι. Σας ευχαριστούμε για όλα\”, έγραψαν χαρακτηριστικά.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook