Χανιά

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Ζεστός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για την Ιεράπετρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 μέχρι 30 βαθμούς κελσίου η μέγιστη τιμή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και η έντασή τους δεν θα ξεπεράσει τα 2 μποφόρ. Ίδιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν από το μεσημέρι και μετά, με τους ανέμους να στρέφονται βορειονανατολικοί από το βράδυ.