Έβγαλε νοκ άουτ μεγάλα ονόματα της ξένης σόουμπιζ, που βρίσκονται σχεδόν καθημερινά, τόσο με τα καμώματά τους όσο και με τις στιλιστικές τους επιλογές, στο προσκήνιο της δημοσιότητας. Ανάμεσά τους η Μπιγιονσέ, η Κέιτ Μίντλετον και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Ο λόγος για τη νεαρή ηθοποιό και πρωταγωνίστρια των επιτυχημένης σειράς ταινιών \”Twilight\”, Κρίστεν Στιούαρτ.

Η 23χρονη Χολιγουντιανή σταρ και σύντροφος του επίσης ηθοποιού Ρόμπερτ Πάτινσον, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τις 10 πιο καλοντυμένες γυναίκες στον πλανήτη, σύμφωνα με διαδικτυακή ψηφοφορία που διεξήγαγε η βρετανική έκδοση του γυναικείου περιοδικού Glamour.

«Εξελίχθηκε από “αδέξια έφηβος” σε… “βασίλισσα του στυλ”, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι παραμένει πάντα στη μόδα χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα να δείχνει όμορφη και κομψή» αναφέρει το περιοδικό για την επιλογή των αναγνωστών του.

Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε την πρωταγωνίστρια των ταινιών Χάρι Πότερ, Έμα Γουάτσον.

\"\"

Στην τρίτη θέση, τη μέλλουσα μανούλα Κέιτ Μίντλετον, που πρόσφατα ψηφίστηκε ως η πιο καλοντυμένη εγκυμονούσα σύμφωνα με το Vanity Fair.

\"\"

Τέταρτη έρχεται η ηθοποιός Έμα Στόουν, γνωστή από τις ταινίες \”The Gangster Squad\”, \”Crazy Stupid Love\”, \”Easy A\” και \”The Amazing Spiderman\”.

\"\"

Στο νούμερο πέντε συναντάμε τη νεαρή τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ.

\"\"

Η Βικτόρια Μπέκαμ καταλαμβάνει την έκτη θέση.

\"\"

Έβδομη είναι η τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ.

\"\"

Όγδοη η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς \”Gossip Girl\”.

\"\"

Στην ένατη θέση βρίσκεται η ποπ σταρ Κέιτι Πέρι.

\"\"

Την τελευταία θέση καταλαμβάνει η Μπιγιονσέ.  

\"\"

 news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook