Μια όμορφη έκπληξη για τα γενέθλια της Κέλλυς Κελεκίδου ετοίμασαν ο Νίκος Κουρκούλης και ο Κώστας Καραφώτης το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την διάρκεια του χιουμοριστικού στιγμιότυπου και την κοινής εμφάνισης των τριών καλλιτεχνών επι σκηνής, ο Νίκος Κουρκούλης εξαφανίστηκε για λίγο και επέστρεψε με μια τούρτα στο χέρι προκαλώντας την συγκίνηση της Κέλλυς. Μετά από δευτερόλεπτα ο Κώστας Καραφώτης με κανόνια κονφετί εμφανίσθηκε στην σκηνή και το πάρτυ ξεκίνησε για τα καλά. Η Κέλλυ φανερά συγκινημένη για την έκπληξη που της επιφύλασσαν έσβησε τα κεράκια της τούρτας και απολάμβανε τις ευχές του συζύγου της αλλά και των συνεργατών της.

Αφού τους ευχαρίστησε ευχήθηκε σε όλον τον κόσμο να έχει υγεία και να κάνουν πολλά παιδιά, γιατί αυτό είναι ζωή όπως είπε χαρακτηριστικά. Αμέσως μετά ένα ξέφρενο πάρτι ακολούθησε στα καμαρίνια ενώ η Κέλλυ δέχθηκε δώρα και ευχές απ’ τους συγγενείς και τους φίλους της που βρέθηκαν στο καμαρίνι της.

Οι εμφανίσεις του Νίκου Κουρκούλη, της Κέλλυς Κελεκίδου και του Κώστα Καραφώτη ολοκληρώνονται το ερχόμενο Σάββατο 16 Απριλίου, ενώ τις ημέρες του Πάσχα ο Νίκος και η Κέλλυ θα εμφανιστούν στο Ντίσελντορφ και την Στουτγάρδη. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την έκπληξη πάνω στη σκηνή αλλά και ότι ακολούθησε μετά στο καμαρίνι της Κέλλυς Κελεκίδου.

 

gossiptv

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook