Στη μνήμη του αδικοχαμένου Ζαχαρία-Ραφαήλ Καραντωνάκη είναι το 2ο Πασχαλινό Ποδοσφαιρικό Παιδικό "Τουρνουά Αγάπης", που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Χανίων και τον Σ.Δ.Π. Χανίων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Δήμος Πλατανιά διοργανώνει το 2ο Πασχαλινό Ποδοσφαιρικό Παιδικό «Τουρνουά Αγάπης» που φέτος είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρόωρα χαμένου μικρού ποδοσφαιριστή του Δήμου μας ΖΑΧΑΡΙΑ- ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗ την Τετάρτη 8 Μαΐου και ώρα 4μμ στο δημοτικό γήπεδο Κολυμβαρίου  μεταξύ των παιδικών ομάδων του δήμου.


Η διοργάνωση θα γίνει σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Χανίων και το σύνδεσμο Διαιτητών Χανίων."


Τουρνουά παλαίμαχων 

Σε συνεργασία με την ΕΠΣΧ και τον ΣΔΠΧ ο Δήμος Πλατανιάς διοργανώνει και τουρνουά ποδοσφαίρου παλαίμαχων αθλητών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου παλαίμαχων αθλητών, μεταξύ των Δημοτικών ενοτήτων του  (πρώην Δήμοι) την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 στο Γήπεδο Ταυρωνίτη και ώρα 4 μ.μ..
Σκοπός της διοργάνωσης είναι, αφενός η περεταίρω σύσφιξη των σχέσεων των Δημοτών μας και αφετέρου η αθλητική τους συνέχεια, στο μέτρο του δυνατού, συμβάλλοντας έτσι και στη διατήρηση της υγείας τους.
Η διοργάνωση θα γίνει σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Χανίων και το Σύνδεσμο Διαιτητών Χανίων.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να το δηλώσουν στο πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας της περιοχής τους ή στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σημαντηράκη Πολυχρόνη (τηλ. 6983515684).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου και Δημότες που κατοικούν εκτός Δήμου Πλατανιά.
Κατά την εκδήλωση θα συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.
Μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσει κέρασμα"Λευτέρης Αντωνακάκης