Μετά από 22 χρόνια στη φυλακή ο Βαγγέλης Ρωχάμης είναι ένας νομοταγής πολίτης και επιχειρηματίας, αφού όπως φαίνεται άφησε πίσω του την παρανομία και πλέον ζει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Λευκαντί Ευβοίας.

Ο περιβόητος «Πεταλούδας» είναι πλέον άλλος άνθρωπος. Παντρεύτηκε και άνοιξε μία ταβέρνα, το «Λιμανάκι». Οπως αναφέρει και η Espresso είναι πλέον σύζυγος, επιχειρηματίας, αλλά και ψαράς για τις ανάγκες της επιχείρησης του. Κάθε πρωί παίρνει τη βάρκα του, βγαίνει στα ανοιχτά για ψάρεμα και μετά σερβίρει την ψαριά του στους πελάτες του.

Φυσικά έχει δεχθεί αρκετές φορές επίσκεψη από την ΕΛ.ΑΣ και την Οικονομική Αστυνομία και όπως προέκυψε είναι νομιμότατος και φορολογικά άψογος, αφού δεν ξεχνάει ποτέ να κόψει απόδειξη.

Ποιος ήταν ο Βαγγέλης Ρωχάμης

Ο Βαγγέλης Ρωχάμης ήταν ο νούμερο ένα καταζητούμενος, αυτός που καμιά φυλακή δεν μπορούσε να τον κρατήσει. Ο Ρωχάμης είχε κατηγορηθεί από τις αρχές για μια σειρά ποινικών πράξεων, κυρίως για ληστείες και κλοπές, ωστόσο δεν έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο, όπως παραδέχονται πλέον όλοι. Στη φυλακή της Κέρκυρας ήταν πολύ αγαπητός. Τον θεωρούσαν άνθρωπο που «το έλεγε η ψυχή του». Eκανε πολλούς φίλους μέσα στη φυλακή, αλλά εμπιστευόταν λίγους.

«Ακόμη και όταν ήμουν στην απομόνωση ένιωθα ελεύθερος» είχε δηλώσει μετά την αποφυλάκισή του, τον Απρίλιο του 2000. Στην πραγματικότητα πάντως έκανε τα πάντα για να βρεθεί για λίγο έξω από τη φυλακή, έστω και αν ήξερε ότι μετά θα τον ξανάπιαναν, γιατί λάτρευε την ελευθερία.

Πλέον έχει αφήσει για πάντα πίσω το παρελθόν του και ζει σαν νομοταγής πολίτης. Μάλιστα πελάτες στην ταβέρνα του είναι μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης (αριστερά στη φωτογραφία), ο Τρομάρας (δεξιά στη φωτογραφία), αλλά και ο ηθοποιός Αλκίνοος Αλμπάνης.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook