Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος την Μ. Παρασκευή 3/5/2013 στο γήπεδο του Κρουσώνα ο καθιερωμένος πλέον τα τελευταία χρόνια φιλικός αγώνας ανάμεσα στους Παλαίμαχους των Κορφών και τους παίκτες της φετινής ομάδας.

Η όρεξη για μπάλα ήταν μεγάλη και από τις δύο πλευρές σε μια αναμέτρηση καθαρά συμβολικού χαρακτήρα που κράτησε ωστόσο αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φιλάθλων κάθε φύλου και ηλικίας που βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν τις προσπάθειες που έγιναν.

Ο αγώνας είχε βέβαια το ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα όπως τα τελευταία χρόνια που οι “Νέοι” και οι “Παλιοί” αναδείχθηκαν ισόπαλοι 5-5 οπότε αυτό χρίζει περαιτέρω διερεύνησης για το κύρος του αποτελέσματος..

Ισοπαλία υπήρχε και στο θέαμα καθώς και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και στο τέλος αποζημιώθηκαν από τις ένθερμες εκδηλώσεις του κόσμου που ζητούσαν απεγνωσμένα τις φανέλες των παιχτών.

Ο αγώνας είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, από τον οποίο δεν έλειψαν τόσο οι επιδείξεις ποδοσφαιρικής δεξιοτεχνίας όσο και τα πειράγματα.

Για την ιστορία τα γκολ για τους Νέους πέτυχαν οι:

2 γκολ ο Ξανθάκης Βαγγέλης , 2 γκολ ο Βιδάκης Μιχάλης και 1 ο Χαλκιαδάκης Νίκος. Ενώ χαμένο πέναλτι είχε ο Φανουράκης Στέλιος σε απόκρουση του Γρηγοράκη Κώστα!

Για τους Παλαίμαχους τα γκολ πέτυχαν οι : χατ τρικ ο Αλατζάς Βασίλης, ο Πρόεδρος της ομάδας Φαραζάκης Νίκος και ο Παπυράκης Μιχάλης με πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εκτέλεση πέναλτι που θα έδινε την νίκη στους Παλαίμαχους στάθηκαν αντίπαλοι ο νυν προπονητής Χατζηδάκης Γιώργος με το πρώην προπονητή Κοκοκιό Κώστα με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ. Επίσης είχαμε ένα ενδοοικογενειακό εμφύλιο μιας που έπαιξαν αντίπαλοι πατέρας Παπυράκης Μιχάλης με υιό Παπυράκη Μανόλη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν αρχικά ο Καλλέργης, ενώ στη συνέχεια τη “σκυτάλη” παρέλαβε ο Γιώργος Κουτάντος. Και οι δύο “κατηγορήθηκαν” μάλιστα για μεροληπτική συμπεριφορά υπέρ της ομάδας των Παλαιμάχων.

Το τέλος του αγώνα βρήκε όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Κρουσώνα να γεύονται γλυκά και χυμούς ούτως ώστε να αναπληρώσουν τις χαμένες θερμίδες. Έπειτα αντάλλαξαν ευχές και ανανεώσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Με την ομάδα των Παλαιμάχων των Κορφών αγωνίστηκαν οι:

Φανουράκης Νίκος, Γρηγοράκης Κώστας, , Στειακάκης Γιώργος, Καραδάκης Γιώργος., Καραδάκης Μύρων, Καραδάκης Νίκος, Φαραζάκης Κώστας Δ, Φαραζάκης Κώστας Α, Φαραζάκης Νίκος (Πρόεδρος), Αλατζάς Γιώργος, Αλατζάς Βασίλης., Βασιλακάκης Σταύρος., Βασιλακάκης Ηρακλής Λεστάκης Νίκος, Στεφανάκης Κώστας, Χανιωτάκης Γιάννης, Μπαλασάκης Νίκος, Κλίνης Νίκος, Παπυράκης Μιχάλης, Κώστας Κοκοκιός, Κουτάντος Γιώργος

Προπονητές των Παλαιμάχων ήταν οι Ψαρομανωλάκης Μιχάλης, Ψαρομανωλάκης Μανόλης, Μανώλης Κουτάντος.

Με τους Νέους τους οποίους τεχνικά καθοδήγησε ο Χατζηδάκης Γιώργος έπαιξαν οι: Κουρουπάκης Μιχάλης, Παπυράκης Μανόλης, Φανουράκης Στέλιος, Κουτάντος Μύρων, Χαλκιαδάκης Νίκος, Αποστολάκης Γιώργος, Ξημέρης Ευριπίδης, Καλαιτζής Γιώργος, Καλλέργης Δημήτρης, Χανιωτάκης Μανόλης, Ξανθάκης Βαγγέλης, Βιδάκης Μιχάλης, Τζωράκης Αστρινός, Σκεπετζάκης Γιάννης, Καραγιαννάκης Γιάννης.