Σοκ έχει προκαλέσει εδώ και μια εβδομάδα στο πανελλήνιο η σύλληψη ενός ζευγαριού από την Πάτρα που κατηγορείται ότι βίαζε επί χρόνια τα παιδιά του. Ο πατέρας-τέρας κατά τη διάρκεια της απολογίας του παραδέχθηκε ότι βίαζε τις κόρες του, ενώ η μάνα ότι ερχόταν σε ερωτική επαφή με το γιο της για να τον κάνει... άνδρα.

Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν από κοινού την προφυλάκιση των δύο γονιών. Σύμφωνα με την απόφαση, ο πατέρας θα μεταχθεί για κράτηση στη φυλακή Τριπόλεως και η μητέρα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, τα κορίτσια φαίνεται πως ο πατέρας δεν τα είχε διακορεύσει, όμως προφανώς και έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του. Ο ίδιος πάντως ομολόγησε στους αστυνομικούς πως βίαζε και τις δύο κόρες του.

Ο 15χρονος γιος ερχόταν σε ερωτική επαφή με την ίδια του τη μητέρα καθ' υπόδειξη του πατέρα του, η οποία το δεχόταν, μη μπορώντας, όπως υποστηρίζει, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού όταν έπινε.

Συγκλονιστικό, όμως, είναι, αυτό που φαίρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τη ρώτησαν γιατί το έκανες:  «Ηθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα», ανέφερε.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών. Και οι δύο πάντως εμφανίζονται τώρα μετανιωμένοι για όσα έκαναν τόσα χρόνια.

Φωτογραφίες: Τhebest & Dete

iefimerida.gr