Την Παρασκευή 8 Απριλίου βρέθηκε στην Επισκοπή ο πρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού κ. Γιώργος Καπουράνης. Στην κατάμεστη από τα μέλη των ακαδημιών και τους γονείς τους αίθουσα των εγκαταστάσεων της Επισκοπής ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Επισκοπής κ. Χαράλαμπος Αποστολάκης καλωσόρισε τους γονείς και τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους για τα πρώτα βήματα των παιδιών τους στον αθλητισμό.

 

Ο κ. Αποστολάκης στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον κ. Καπουράνης ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε τους γονείς για τις παροχές και τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών που βρίσκονται υπό την σκέπη των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και με μεγάλη χαρά απάντησε και σε όλες τις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους γονείς.Στην συνεχεία τον λόγο πήρε η διατροφολόγος κ. Σταυρουλάκη Μαριάννα η οποία ανέπτυξε στους γονείς αλλά και στα παιδιά το θέμα «η διατροφή στην παιδική ηλικία» με τους παρευρισκόμενους να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Η κοπή της πίτας:

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των ακαδημιών της ομάδας μας. Τη πίτα έκοψε ο πρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού κ. Γιώργος Καπουράνης. Τυχερός ο Σπύρος Κοκκινάκης που βρήκε το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σε 4 μήνες δωρεάν συνδρομή στις Ακαδημίες για την σεζόν 2011-2012.

 

Βράβευσε τον κ. Καπουράνη:

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μιχάλης Νικολιδάκης ευχαρίστησε τον κ. Καπουράνη για την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της Επισκοπής και του απένειμε τιμητική πλακετα για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ του δώρισε και την επίσημη εμφάνιση του ΑΟ Επισκοπή με το αγαπημένο του αριθμό το 3 (αυτό φορούσε πάντα στον ΠΑΟ) και με το όνομα του, ως ενθύμιο της επίσκεψης του.

 

Γιώργος Καπουράνης (Πρόεδρος Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού):

«Στην Χώρα μας έχουμε σχολές σε πάρα πολλές περιοχές. Η ομάδα της Επισκοπής, της γενέτειρας της οικογένειας Βαρδινογιάννη έχει πραγματικά εντυπωσιάστηκες εγκαταστάσεις οι οποίες είναι από τις καλύτερες που έχω συναντήσει στις Ακαδημίες που συνεργαζόμαστε. Αυτό δείχνει το μεράκι των ανθρώπων της ομάδας και του προέδρου του κ. Νικολιδάκη. Σίγουρα δεν είναι δυνατόν από εδώ να βγουν όλοι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά σίγουρα θα βγουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία μας. Εδώ τα παιδιά που γυμνάζονται έχουν όλα αυτά που χρειάζονται, εγκαταστάσεις, οργάνωση, ασφάλεια, και εμείς παρέχουμε την τεχνογνωσία που έχουμε για μια καλή συνεργασία. Προχωράμε βήμα, βήμα για αυτό τον λόγω ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που έχει τόσες πολλές Ακαδημίες».

 

 

Πηγή: aoepiskopis.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook