Από την ιστοσελίδα http://iltrovator.blogspot.gr πληροφορηθήκαμε ότι Εγγλέζοι τουρίστες λίγο μετά την Ανάσταση ξυλοφόρτωσαν στο νησί της Κέρκυρας έναν Έλληνα, ο οποίος έβαλε στο σημάδι ένα κουνάβι, που πέρναγε το δρόμο και τελικά το σκότωσε πατώντας το με το αυτοκίνητο του, ενώ μπορούσε απλά να το αποφύγει.

Οι τουρίστες, που είδαν τι συνέβη, ήταν σε αυτοκίνητο ακριβώς πίσω από εκείνο το Ι.Χ. που οδηγούσε ο άνδρας, ο οποίος πάτησε σκόπιμα το ζώο. Όταν τον πέτυχαν στο φανάρι κατέβηκαν κάτω του έσπασαν το αυτοκίνητο και πλάκωσαν και τον ίδιο. Η μαρτυρία, που δημοσιεύτηκε, έγινε από τον τρίτο αυτόπτη, ο οποίος είδε το έγκλημα και φυσικά τη συμπλοκή που ακολούθησε…

Το κατά πόσο η ιστορία αυτή είναι αληθινή δεν το γνωρίζουμε και φυσικά δεν μπορούμε να το διασταυρώσουμε εντούτοις αξίζει να διαβάσετε τι δημοσίευσε στο συγκεκριμένο μπλογκ ο Σταμάτης Κυριακής χθες, ο οποίος και υπογράφει το δημοσίευμα.

Η αυτοδικία δεν είναι λύση διαβάζοντας όμως την περιγραφή των γεγονότων – αν αυτά συνέβησαν έτσι – αρκετοί θα πουν «καλά του έκαναν».

www.zoosos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook