Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στον ΟΦΗ. Λίγες μόλις ημέρες μετά την περιπετειώδη σωτηρία της ομάδας και την επιστολή – απολογισμό Πουλινάκη για τα πεπραγμένα της πρώτης του χρονιάς στο τιμόνι της ΠΑΕ και ο Ν. Μαχλάς φαίνεται πως περνά στην επίθεση ζητώντας…διαφάνεια!

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΦΩΣ τονίζει μεταξύ άλλων

«Το λέω με κάθε ειλικρίνεια, αφού δεν θέλω ούτε δικό μου διοικητικό συμβούλιο να κάνω ούτε και πρόεδρος να γίνω. Για αυτό ζητάω να υπάρχει διαφάνεια, να γνωρίζει η διοίκηση και κατ” επέκταση ο κόσμος όλες τις ενέργειες που γίνονται κυρίως από το προεδρείο.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βάλει χρήματα και υπογραφές και θα πρέπει να ενημερώνονται για το τι ακριβώς συμβαίνει και όχι να έρχονται προ τετελεσμένων γεγονότων, διαβάζοντας τα καθέκαστα από τον Τύπο ή μαθαίνοντάς τα από τρίτους.

Εμένα αυτά τα πράγματα δεν μου αρέσουν. Δεν είναι δυνατόν να μην ενημερώνεται το διοικητικό συμβούλιο για κρίσιμα θέματα που αφορούν όχι μόνο το μέλλον της ΠΑΕ αλλά και το μέλλον ανθρώπων που έχουν βάλει το κεφάλι τους στη λαιμητόμο για χάρη της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν είναι τσιφλίκι κανενός, είναι ανώνυμη εταιρεία και υπάρχουν κανόνες λειτουργίας της. Πρέπει επιτέλους για το καλό όλων μας να υπάρξει διαφάνεια και να μοιραστούν ρόλοι για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ».

Η αιχμηρή δήλωση Μαχλά, έρχεται να επιβεβαιώσει τις προθέσεις συγκεκριμένων προσώπων για ενεργό ρόλο στα διοικητικά πράγματα του ΟΦΗ, προσώπων όμως που δε φαίνεται πλέον να γίνονται αποδεκτά από τον φίλαθλο κόσμο των κρητικών, ο οποίος παρακολουθεί με προβληματισμό τις εξελίξεις, χωρίς όμως να παραμένει αμέτοχος.

Το κλίμα για τον Μαχλά δεν είναι θετικό, δε θυμίζει σε τίποτα το καλοκαίρι του 2009, ούτε φυσικά το πρόσφατο παρελθόν. Από εκείνον εξαρτάται αν έρθει σε σύγκρουση – εκτός από τον άλλοτε συνεργάτη και φίλο του Πουλινάκη – και με τους οπαδούς των ασπρόμαυρων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook