Μετά τις επιθέσεις σε αθλητικούς συντάκτες σε δημοσιογραφικά θεωρεία, αλλά και σε περιβάλλοντες χώρους γηπέδων, υπήρξε και ξυλοδαρμός από μπράβους μέσα σε εφημερίδα!

Αυτή η καταγγελία έγινε χθες το απόγευμα από εκδότη αθλητικής εφημερίδας στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Σύμφωνα με την καταγγελία ένας πρώην συνεργάτης του εντύπου -ο οποίος ανήκει σε σύνδεσμο φανατικών οπαδών- μαζί με δύο άλλους «φουσκωτούς» εισέβαλαν στα δημοσιογραφικά γραφεία και ξυλοκόπησαν τον νεαρό δημοσιογράφο αφού τον παρέσυραν σε χώρο όπου δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας!

Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., αφορμή του ξυλοδαρμού φέρεται ότι ήταν ρεπορτάζ του αθλητικογράφου που επέκρινε τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Όπως προκύπτει από τις ίδιες πηγές, η υπόθεση διερευνάται περαιτέρω αφού ο νεαρός αθλητικογράφος δηλώνει ότι «φοβάται για την ζωή του» και αρνείται να καταθέσει σχετικά με το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι ο εκδότης της εφημερίδας σε σχετικό σημείωμά του στο σημερινό φύλλο αναφέρει: «για όποιον ενδιαφέρεται, έχουν ενημερωθεί ο εισαγγελέας, η αστυνομία, το Εκβιαστών και ο αρμόδιος υπουργός. Η εφημερίδα παρακολουθείται και από έξω κι από μέσα…»

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της λεωφόρου Κατεχάκη μιλούν για «καταγγελία που εξετάζεται ιδιαίτερα προσεκτικά καθώς αφ\’ ενός έχουν σημειωθεί προσφάτως κι άλλα δύο κρούσματα επίθεσης κατά αθλητικογράφων, ενώ είναι πρωτοφανές η αναφερόμενη επίθεση να σημειώνεται μέσα σε εφημερίδα και σε εργασιακούς χώρους. Ο φερόμενος ως φυσικός αυτουργός της επίθεσης μας έχει απασχολήσει ξανά για σειρά αδικημάτων…».

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook