Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας που το βράδυ θα περιοριστούν κυρίως στα νότια τμήματα, περιμένουμε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους αρκετά ισχυρά.

Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση, θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ωστόσο οι μέγιστες στα Δωδεκάνησα θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, ενώ στα νότια και νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι. Μέτριοι άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν αρχικά στο Ιόνιο, αλλά το βράδυ θα στραφού σε βόρειους με μικρή εξασθένηση.

Νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί.

Βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους και βελτίωση του καιρού μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook