H 28χρονη Elisangela Borborema Rosa επιβίωσε ως \”εκ θαύματος\”. Ο σύζυγος της την \”καμάκωσε\” με ψαροτούφεκο στο στόμα.

Το σοκαριστικό ατύχημα έλαβε χώρα στην Βραζιλία, στην πόλη Arraial do Cabo, την ώρα ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας καθάριζε το ψαροτούφεκο του. Κατά λάθος, ο άνδρας πάτησε τη σκανδάλη εκτοξεύοντας το καμάκι που διαπέρασε το στόμα της και κατέληξε καρφωμένο στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής της στήλης.

\"\"
 

\”Ένα εκατοστό από τον θάνατο\”

H 28χρονη μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου και υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Ο νευροχειρούργος Allan da Costa που έκανε την επέμβαση, χαρακτήρισε \”θαύμα\”, το γεγονός πως επέζησε καθώς αν είχε τρυπηθεί ένα εκατοστό πιο δίπλα, θα είχε πεθάνει ακαριαία. Στην καλύτερη περίπτωση, θα είχε μείνει ανάπηρη.

\”Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για ατύχημα, όμως εξακολουθούμε να ερευνούμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη αυτό το περιστατικό\”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μόλις η γυναίκα αναρρώσει θα μπορέσει να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών και να εξηγήσει αν τελικά ήταν ατύχημα ή δολοφονική απόπειρα.

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί όταν ο Βραζιλιάνος Bruno Coutinho εκτόξευσε το καμάκι του ψαροτούφεκου του στο μάτι του, την ώρα που το καθάριζε. Οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν, ενώ ο νεαρός έχασε μόνο το δεξί του μάτι.

\"\"

news247.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook