Η άδεια για την εορτή του Πάσχα ολοκληρώθηκε για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, που επέστρεψαν στις προπονήσεις την Πέμπτη (09/05), υπό τις οδηγίες του βοηθού του Άγγελου Αναστασιάδη, Λεωνίδα Δημητράκοπουλου.
Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Ποτουρίδης και Γιάννου, που επέστρεψαν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα, αλλά και ο Κηπουρός, που πήρε άδεια μία μέρα παραπάνω.
Προπόνηση έκανε και ο Αντώνης Ντεντάκης του Κισσαμικού, που συνεχίζει να συμμετέχει στις δραστηριότητες των \”ερυθρολεύκων\” (είχε παίξει και για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον ΟΦΗ).
Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:
\”Επιστροφή στις προπονήσεις από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, μετά την ολιγοήμερη άδεια λόγω της εορτής του Πάσχα. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε, χωρίς προβλήματα, το απόγευμα στο Μάλεμε, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, πλην των Γιάννη Ποτουρίδη και Απόστολου Γιάννου, οι οποίοι εδώ και λίγες ημέρες έχουν επιστρέψει σε Ολυμπιακό και Π.Α.Ο.Κ. αντίστοιχα, ομάδες από τις οποίες, ως γνωστόν, είχαν αποκτηθεί ως δανεικοί. Απών ήταν και ο Φώτης Κηπουρός, ο οποίος έχει λάβει μία ημέρα άδεια παραπάνω και αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις από αύριο. Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του συνεργάτη τού Άγγελου Αναστασιάδη, Λεωνίδα Δημητρακόπουλου. Ο προπονητής του Πλατανιά αναμένεται στα Χανιά αύριο, Παρασκευή. Σημειώνεται ότι η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook