Άστατο καιρό με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κατά διαστήματα, περιμένουμε την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στις παραλιακές περιοχές από 16 έως 22 βαθμούς και στα ορεινά από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

Ηράκλειο

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Σάββατο 11/5, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Χανιά

Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 11/5, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 11/5, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Καταιγίδες περιμένουμε σήμερα στην Ιεράπετρα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook