Συναγερμός σήμανε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο Ηράκλειο από φωτιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο επί της οδού Επιμενίδου το οποίο ευτυχώς βρίσκονταν εκτός λειτουργίας, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες επρόκειτο να ανοίξει απόψε.

Πρόκειται για το κέντρο ITTAR το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στις 12:55 με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές το ύψος των οποίων εκτιμάται περίπου στις 60000.

Στο σημείο έσπευσαν 4 πυροσβεστικά οχήματα με 10 υπαλλήλους, όμως προέκυψαν προβλήματα στην πρόσβαση προς το φλεγόμενο μαγαζί, καθώς τα σταθμευμένα οχήματα δεξιά και αριστερά έκαναν αδύνατη την πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων. 

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες λίγο πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς σημειώθηκε έκρηξη στον πρώτο όροφο του καταστήματος, με το πιθανότερο να ξεκίνησε από αυτή η φωτιά.

Το κατάστημα άλλωστε έχει επένδυση από ξύλο και ήταν πολύ εύκολο η πυρκαγιά να πάρει διαστάσεις. Θεωρείται πολύ πιθανό – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – το ενδεχόμενο εμπρησμού.

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook