Έχει δεχθεί έντονη κριτική για το σώμα της, αλλά και τις ενδυματολογικές της επιλογές, τόσο από την αρχή της καριέρας της, όσο και τους τελευταίους μήνες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Όμως, η Kim Kardashian έχει κλείσει για τα καλά τα αυτιά της και νιώθει κάτι παραπάνω από άνετα με το κορμί της.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής της στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Μύκονο, όπου έγινε μέρος των γυρισμάτων του ριάλιτι σόου της οικογένειας Kardashian, η Kim κυκλοφορούσε με το μαγιό της στην πολυτελή βίλα όπου διέμενε.

\"\"

Φυσικά φωτογράφοι από όλο τον κόσμο είχαν κατακλύσει το νησί και τώρα οι φωτογραφίες κυκλοφορούν ανά τον κόσμο. Έτσι και το περιοδικό Us Weekly φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την τηλεπερσόνα, η οποία αποκαλύπτει την κοιλιά της, ενώ με την εν λόγω φωτογραφία επιχειρεί να κάνει πολλά σχόλια για τα κιλά της να σταματήσουν.

«Η Kim νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της», δήλωσε στο αμερικάνικο περιοδικό πηγή που πέρασε χρόνο μαζί της στη Μύκονο. «Δεν το σκέφτηκε καθόλου προτού φορέσει το μπικίνι της. Πριν από τρεις μήνες ήθελε απλά να γεννήσει και να τελειώνει. Τώρα, νιώθει πιο θηλυκή και περισσότερο… μητέρα».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook