Εξακολουθεί το ποίμνιο του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Κισσάμου και Σελίνου Ειρηναίου Γαλανάκη, να εκφράζει τα συλληπητήρια του δέκα ημέρες μετά την κοίμηση του.

Η \”Λαϊκή Βιβλιοθήκη Παλαιών Ρουμάτων\” εις μνήμη του αγαπητού ποιμενάρχη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το Σωματείο ΄ ΄Λαϊκή Βιβλιοθήκη Παλαιών Ρουματων΄΄ εκφράζει την λύπη του και τα ειλικρινά του συλλυπητήρια για τον μακαριστό μητροπολίτη πρώην Κισσαμου και Σελινου κ.κ Ειρηναίο Γαλανακη τον Μεγάλο αυτόν Άνθρωπο και Ευεργέτη της Ιεροσύνης και του απλού Λαού του οποίου στάθηκε δίπλα του στις πιο δύσκολες στιγμές και συνθήκες δίνοντας του απλόχερα την βοήθεια του μέσα από το πλούσιο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο του.

Ειδικά στην περιοχή του χωριού μας πάνω από 100 παιδιά σε δύσκολες οικονομικές εποχές ιδιαίτερα για τα ορεινά χωριά μορφώθηκαν, έμαθαν τέχνες και σπούδασαν στα ιδρύματα που δημιούργησε καθορίζοντας έτσι το καλύτερο γι αυτούς μέλλον αλλά και την διαμόρφωση μιας καλύτερης κοινωνίας.

Επίσης δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την συμπαράσταση του στους πολιτικά διωκόμενους χωριανού μας στα μαύρα χρονιά της δικτατορίας όπου με την Δημοκρατική του στάση απέτρεψε την δίωξη τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook