Συνάντηση πραγματοποίησαν εχθές, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με τον Πρόεδρο των Συμβασιούχων και Πενταετών Πυροσβεστών Ανατολικής Κρήτης, κ. Βασίλη Ανδρεαδάκη, και εκπροσώπους των πυροσβεστών και με αντιπροσωπεία των 725 επιτυχόντων της προκήρυξης της Πυροσβεστικής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν τον κλάδο των Πυροσβεστών, όπως οι συμβασιούχοι για τη νέα αντιπυρική σεζόν, η απορρόφηση των επιλαχόντων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης, η επαναχορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και η ενσωμάτωση των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης στα ωράρια του μόνιμου προσωπικού.

Οι εκπρόσωποι των Πυροσβεστών ενημέρωσαν τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη για το ζήτημα της πρόσληψης των 725 επιτυχόντων Δοκίμων Πυροσβεστών, ο οποίος είχε άμεση και επιτόπου επικοινωνία με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Αντώνη Μανιτάκη και με στελέχη του Υπουργείου ενώ για την επόμενη εβδομάδα προγραμματίσθηκαν συναντήσεις για την επίλυση του ανωτέρω ζητήματος και την ολοκλήρωση των διαδικασιών απορρόφησης των 725 δοκίμων πυροσβεστών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook