Φαίνεται ότι στον Πλατανιά ότι εξετάζουν από τώρα λύσεις προπονητών σε περίπτωση που είτε δεν έρθει έγκαιρα η απάντηση του Αναστασιάδη, είτε αυτή θα είναι αρνητική.

Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι θα δώσει την απάντησή του στο τέλος του Μαΐου, δηλώνοντας μάλιστα πρόσφατα ότι είναι πρόβλημα του Πλατανιά αν δεν μπορεί να περιμένει. 

Επειδή όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι θετική η απάντηση του Αναστασιάδη, ήδη οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν άλλες περιπτώσεις.

Η διοίκηση της χανιώτικης ΠΑΕ φαίνεται να έχει σε περίοπτη θέση τον Παύλο Δερμιτζάκη, που αποτελούσε στόχο και όταν αγωνιζόταν η ομάδα στη Football League.

Τότε ο - χανιώτικης καταγωγής - προπονητής δεν ήταν θετικός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Τώρα όμως τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει. 

Ο Δερμιτζάκης ωστόσο είναι ο πρώτος στόχος και του ΟΦΗ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, με τη θέση του προπονητή στους "ασπρόμαυρους" να είναι "ορφανή" μετά τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Πετράκη (ΕΔΩ).Λευτέρης Αντωνακάκης