Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πελάτες ενός ξενοδοχείου στην Οξφόρδη, όταν, ενώ έπιναν ήρεμα το ποτό τους στο κήπο, κοίταξαν προς την οροφή του κτιρίου και είδαν στην κορυφή του να στέκεται ένα… μωρό. Οι σκηνές που ακολούθησαν δραματικές…

Ο δαιμόνιος μπόμπιρας ξέφυγε από τον έλεγχο των γονιών του, ανέβηκε στην εξωτερική σκάλα του ξενοδοχείου που οδηγούσε στην σκεπή και αφού έφθασε σε αυτή, σκαρφάλωσε ως την κορυφή της.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου που χαλάρωναν πίνοντας το ποτό τους, έντρομοι, παρατήρησαν μια… ύποπτη κίνηση στην κορυφή του ξενοδοχείου. Κοιτώντας καλύτερα διαπίστωσαν ότι το… παράξενο αντικείμενο στην στέγη ήταν ένα δίχρονο αγοράκι, το οποίο στεκόταν εκεί αγναντεύοντας το κενό από ύψος 12,5 μέτρων.

Αμέσως ειδοποίησαν την πυροσβεστική, ενώ η μητέρα του μικρού Τσάρλι , πανικόβλητη, άρχισε να σκαρφαλώνει στη στέγη προκειμένου να σώσει το γιο της. Ομως, στην πορεία, αποκλείστηκε σε κάποιο σημείο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει ούτε προς τα μπρος, ούτε προς τα πίσω.

Ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από το ξενοδοχείο περίμενε να καταφθάσει η πυροσβεστική, ένας «ατρόμητος» περαστικός που είδε το περιστατικό, χωρίς καν να το σκεφθεί, πέταξε την τσάντα από τους ώμους του και άρχισε μέσω του σωλήνα αποχέτευσης να σκαρφαλώνει προς την κορυφή της στέγης.

Ευτυχώς ο Πρίστον Λάικλι κατόρθωσε να προσεγγίσει τον ατίθασο Τσάρλι και να τον απομακρύνει από τη στέγη με ασφάλεια. Ενα τέταρτο αργότερα κατέφθασε και η Πυροσβεστική…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook