Την ώρα που ολοένα και περισσότερα κρούσματα ανορεξίας κάνουν την εμφάνισή τους, μια νεαρή Αμερικανίδα πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τον ακριβώς αντίθετο δρόμο, με αρκετά πιθανό να έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη Τάμμυ Τζανγκ είδε πως όταν πήρε κάποια παραπανίσια κιλά, σταμάτησε να νιώθει κόμπλεξ και ανασφάλειες και αποφάσισε να γίνει η πιο παχουλή γυναίκα στον κόσμο.

«Όταν ήμουν λεπτή ήμουν πολύ ανασφαλής με την εμφάνισή μου και πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου χοντρό! Απογοητεύτηκα λοιπόν και άρχισα να τρώω και να βάζω κιλά! Μέχρι που μια μέρα κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, συνειδητοποίησα ότι ήμουν χοντρή και πιο ευτυχισμένη από ποτέ», υποστήριξε η 23χρονη.

Στόχος της νεαρής Τάμμυ είναι να καταναλώνει κάθε μέρα γεύματα που αντιστοιχούν σε 5.000 θερμίδες και να γίνει από τις πιο παχιές γυναίκες του κόσμου, ενώ στη «μάχη» αυτή έχει μαζί της και τον σύντροφό της.

Ολο αυτό βέβαια γίνεται σε live… σύνδεση καθώς η 23χρονη έχει δημιουργήσει διαδικτυακό ριάλιτι όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να τη βλέπει να καταναλώνει τα… πάντα!

Η ίδια έχει λάβει επανειλημμένα τις προειδοποιήσεις των γιατρών, καθώς οι συνήθειές της μπορούν να την οδηγήσουν ακόμα και στο θάνατο.

\"\"

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook