Χανιά

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα, το μεσημέρι όμως θα επικρατήσει συννεφιά ενώ τις βραδυνές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί εως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-22 βαθμούς κελσίου.