Σ’ αυτό το μουσικό project με τη μυσταγωγική ατμόσφαιρα και το έντονο συναίσθημα, οι ερμηνείες του τραγουδοποιού Απόστολου Ρίζου, συμπράττουν με τη μοναδική δεξιοτεχνία του Κώστα Νικολόπουλου στις κιθάρες και του Παναγιώτη Τσεβά στο ακκορντεόν, δημιουργώντας ένα πλήρες ηχητικό και ρυθμικό τοπίο.

Με τη χαρισματική φωνή του και με απρόσμενες ενορχηστρώσεις, παρουσιάζει τραγούδια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;” (Lyra) και συναντά αυτά της δεκάχρονης πορείας του στη δισκογραφία, όπως το “Τι να θυμηθώ”, το “Να ‘μαστε μαζί” και το “Φυσαλίδα” του Νίκου Ζούδιαρη, καθώς και αγαπημένα τραγούδια άλλων σημαντικών δημιουργών.

Τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει των Χατζιδάκι, Λοΐζου, Μικρούτσικου, Κραουνάκη, Βαμβακάρη, Τσιτσάνη, Σιδηρόπουλου, Μάλαμα, Παπακωνσταντίνου και άλλων, μάς φανερώνονται από την αρχή, σε ένα live έκπληξη, που θα μας ταξιδέψει, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Κώστας Νικολόπουλος: ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα
Παναγιώτης Τσεβάς:ακκορντεόν
Απόστολος Ρίζος : ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ενετικό Λιμάνι , Παλιό Τελωνείο, απόψε στις 21:15. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου. Yπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ, Περιφέρειας Κρήτης, Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και του Δήμου Ρεθύμνης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook