Το AdReport, μια καινοτόμα υπηρεσία καταγραφής και παρουσίασης της διαφημιστικής δραστηριότητας στο Διαδίκτυο, επελέγη για ένταξη στο πρόγραμμα Microsoft BizSpark. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί με στόχο να επιταχύνει την επιτυχία σε τεχνολογικά startups που βρίσκονται σε αρχικά στάδια και θα προσφέρει στο AdReport, για διάστημα τριών ετών, λογισμικό και υπηρεσίες της Microsoft, καθώς και πρόσβαση σε μια παγκόσμια κοινότητα συμβούλων, επενδυτών και συνεργατών.

\"\" 

Το AdReport αποτελεί μια μοναδική υπηρεσία, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να γνωρίζουν ποιος διαφημίζεται στο internet, σε ποια sites, με ποιες καμπάνιες, μέσω ποιας διαφημιστικής εταιρείας. Παράλληλα, οι συνδρομητές μπορούν να εξάγουν ποικίλα reports εξαιρετικής χρηστικότητας για την παρακολούθηση του ανταγωνισμού και την αύξηση των πωλήσεών τους.

\"\" Ο Ηλίας Τουτουδάκης, ιδρυτής και γενικός διευθυντής του AdReport, επεσήμανε ότι: «Έχει πολύ μεγάλη σημασία για την προσπάθειά μας η υποστήριξη μιας εταιρείας όπως η Microsoft. Μέσα από το πρόγραμμα BizSpark μας δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης σε σημαντικά εργαλεία ανάπτυξης καθώς και προσφορές και παροχές- όπως η χρήση του Windows Azure – που μειώνουν δραστικά τα κόστη εκκίνησης, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να εστιάσουμε στην ανάπτυξη της εταιρείας – κάτι πολύ σημαντικό για ένα τεχνολογικό startup».


zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook