Ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες τις οποίες βιώνει στη φυλακή μαζί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ο πρώην υπουργός και ο επιχειρηματίας βρίσκονται στην 6η πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού, στην αποκαλούμενη VIP πτέρυγα.

\”Έχω δεχθεί έναν κοινωνικό απαγχονισμό. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που είμαι μέσα. Θέλω να μου πει ο κύριος Στουρνάρας τι άλλο θέλει από μένα. Δεν έχει απολύτως τίποτα να μου προσάψει\”, τόνισε, μιλώντας στον Alpha, ο κ. Γαβαλάς.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας ξεσπά ερωτηθείς σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. \”Είμαι πάμπτωχος, δεν έχω μία\”, λέει.

\”Είμαι ενεργός άνθρωπος δεν θέλω άλλη κοινωνική απαξίωση. Είμαι δημιουργικό άτομο και δεν θέλω να παραμείνω άλλο λεπτό μέσα\”, συμπλήρωσε.

Επανέλαβε, επίσης, ότι δεν πρόκειται για μία VIP πτέρυγα. \”Είναι ένα μεταγωγών, δεν είναι VIP πτέρυγα\”, ανέφερε, ενώ διέψευσε και τα περί ευνοϊκής μεταχείρισης στον Άκη Τσοχατζόπουλο. \”Δεν είναι μόνος του στο κελί. Κανένας μας δεν είναι μόνος του στο κελί. Μην μας λέτε VIP πτέρυγα όταν δεν έχουμε ούτε προαύλιο\”, σημείωσε.

\”Δεν έχω δει τα δόντια του γιατί δεν χαμογελάει. Αυτό εμένα με ενοχλεί. Τον περιγράφω ως έναν άνθρωπο πολύ ταπεινό και πολύ πονεμένο. Είναι αξιοπρεπέστατος και δεν έχει δώσει δικαίωμα ως κρατούμενος να πω κακή κουβέντα\”, πρόσθεσε ο σχεδιαστής.

Σχετικά με τις φήμες ότι ο Λάκης Γαβαλάς έχει αρχίσει την ηλιοθεραπεία μέσα στη φυλακή, επιβεβαίωσε την πληροφορία. \”Έχω αρχίσει την ηλιοθεραπεία. Ο ήλιος δεν είναι το μαύρισμα, είναι η ενέργεια. Θέλετε να με δείτε στο ψυχιατρείο; Είναι μία τεράστια τιμωρία, πιστέψετε με. Κάποιοι ίσως χαρούν, αλλά λυπάμαι γιατί άλλοι άνθρωποι υποφέρουν εξαιτίας μου\”.

news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook