Σοκ προκαλούν τα όσα λέει άντρας που διατηρούσε δεσμό με παιδόφιλο ιερέα.

«Ήμουν το αγόρι ενός τέρατος» είναι τα πρώτα λόγια του συντετριμμένου άνδρα, ο οποίος όταν γνώρισε τον ιερέα ήταν μέλος της εκκλησιαστικής χορωδίας.

Ο ίδιος, χαρακτηρίζει τον πρώην κοσμήτορα του Μάντσεστερ ως «αρπακτικό», που εκμεταλλευόταν τη θέση του για μπορέσει να κακοποιήσει νεαρά αγόρια.

Μάλιστα, καταγγέλλει πως οι επικεφαλής της εκκλησίας, ήξεραν για τις πράξεις του ιερέα, αλλά ποτέ δεν έκαναν κάτι για να προστατεύσουν τα μικρά και αθώα παιδιά που έπεφταν στα χέρια του.

Όσον αφορά τη δική του περίπτωση, ο άντρας δήλωσε πως είχε σκοπό να μιλήσει στην αστυνομία, αλλά φοβήθηκε για την υγεία του παιδόφιλου και, τελικά, άργησε πολύ να το κάνει.

«Δεν τον ανέφερα ποτέ στην αστυνομία» είπε στους Times, «Θα έπρεπε να το έχω κάνει. Το ξέρω. Αλλά η κατάστασή του, τότε, ήταν εύθραυστη».

\"\"

Οι λεπτομέρειες, δε, που καταθέτουν στις Αρχές και μερικά από τα πολλά θύματα του σατανικού ιερέα, προκαλούν ανατριχίλα. Οι σεξουαλικές πράξεις, όπως αναφέρουν, γινόντουσαν πάντα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, ενώ, κατά τη διάρκεια της πράξης, ο ιερέας του ρωτούσε συνεχώς: «Μ\’ αγαπάς πολύ ε;».

Ο εκπρόσωπος του Καθεδρικού του Μάντσεστερ σχολίασε για την υπόθεση: «Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι και λυπημένοι για αυτά τα γεγονότα και από τις μαρτυρίες των θυμάτων οι οποίες συνδέονται με γεγονότα ακόμη και από τις αρχές της δεκαετίας του \’80.

Θέλουμε να καθησυχάσουμε τους γονείς, καθώς, όλοι εμείς εδώ, έχουμε θέσει σε ισχύ μια πολύ ισχυρή πολιτική σχετικά με την προστασία των παιδιών και πραγματοποιούμε σημαντικούς ελέγχους σε όλους τους κληρικούς, και κυρίως σε αυτούς που ειδικεύονται στην εργασία τους με τα παιδιά».

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook