Το φλέγον ζήτημα των, όλο και αυξανόμενων, κρουσμάτων παραβατικότητας στην επικράτεια του δήμου Γόρτυνας και η ανάγκη εντατικοποίησης της αστυνόμευσης προκειμένου να περιοριστούν, τέθηκε επί τάπητος κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχαν ο αντιδήμαρχος, Νίκος Κοκκινάκης κι ο διοικητής των ΤΑΕ Μεσαράς, Τηλέμαχος Πανταγάκης.

Η συνάντηση των δυο ανδρών έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Αγίων Δέκα, όπου ο κ. Κοκκινάκης ενημέρωσε λεπτομερέστατα τον συνομιλητή του για τα προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας της έξαρσης των παραβατικών πράξεων τα τελευταία χρόνια, ζητώντας συνάμα από τον κ. Πανταγάκη να αυξηθούν οι αστυνομικές περιπολίες, κυρίως στους απομακρυσμένους οικισμούς του δήμου Γόρτυνας.

Από την μεριά του ο επικεφαλής των ΤΑΕ Μεσαράς, τόνισε πως οι άνδρες του καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την πάταξη της εγκληματικότητας, δηλώνοντας σίγουρος πως αυτό θα συνεχίσουν να πράττουν και στη συνέχεια.

Μιλώντας για το θέμα ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας, ευχαρίστησε τον κ. Πανταγάκη για την κατανόηση και τα ευήκοα ώτα που επέδειξε, επισημαίνοντας παράλληλα πως μεταξύ του δήμου και της διοίκησης των ΤΑΕ έχει οικοδομηθεί μια στέρεα συνεργασία, με στόχο την καταπολέμηση κάθε μορφής παραβατικής και εγκληματικής πράξης και την μετάδοση του αισθήματος της ασφάλειας στους κατοίκους του τόπου.