ΥΛΙΚΑ

8 -10 μέτρια κομμάτια χοιρινό κρέας (απο σπάλα)
120 ml. Ελαιόλαδο
100 γρ. φασολάκια πράσινα
100 γρ καρότα σε μικρά κομμάτια

50 γρ. σέλινο ψιλοκομμένο
180 ml. χυμός ντομάτας ή ντομάτα φρέσκια τριμμένη
5 - 6 ολόκληρα σκόρδα ψιλοκομμένα
2 χούφτες καρύδια χτυπημένα στο γουδί
1 χούφτα τριμμένο ψωμί (μπαγιάτικο)
Αλάτι, πιπέρι

1 δαφνόφυλλο
πιπέρι σε κόκκους
μπαχάρι
2 ξυλάκια κανέλας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια του χοιρινού στο λάδι μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε τα καρότα και τα φασολάκια. Σβήνουμε με την ντομάτα και χαμηλώνουμε αμέσως τη φωτιά.

Προσθέτουμε και το σέλινο και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε το δαφνόφυλλο και αφήνουμε να ψηθεί το κρέας σε σιγανή φωτιά αποφέυγοντας να προσθέσουμε νερά, το καλύτερο είναι να προσθέτουμε χυμό ντομάτας.

Οταν το κρέας ψηθεί και μόνον τότε ψιλοκόβουμε τα σκόρδα ή τα χτυπάμε ελαφρά στο γουδί και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα,αφήνουμε να ψηθούν μαζί για λίγη ώρα και μετά κλείνουμε τη φωτιά.

Τότε προσθέτουμε τα καρύδια και το τριμμένο ψωμί καθώς και το πιπέρι σε κόκκους και το μπαχάρι.