ΥΛΙΚΑ

• 100γρ. κεφαλογραβιέρα (τριμμένη)
• 200γρ. τυρομάλαμα σε κύβους
• 80γρ. ξερό ανθότυρο (τριμμένο)
• 8 αυγά
• 90γρ. λιαστή ντομάτα(ψιλοκομμένη)
• Λίγη φρυγανιά τριμμένη
• Λίγο πιπέρι λευκό
• 40γρ. ξερό βασιλικό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε λεκάνη και τα ενσωματώνουμε προσεκτικά. Αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί τουλάχιστον για μία ώρα στο ψυγείο.

Κατόπιν πλάθουμε τα τυροκεφτεδάκια σε μέγεθος περίπου όσο ενα καρύδι και τα τηγανίζουμε σε άφθονο ελαιόλαδο.

Ένα πάρα πολύ εύκολο και πεντανόστιμο ζεστό ορεκτικό που στέκεται άνετα σε κάθε τραπέζι.