Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και προμελέτη οδηγείται σήμερα στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας ο 62χρονος δολοφόνος μιας ηλικιωμένης που εντοπίστηκε νεκρή μετά την κατάσβεση πυρκαγιάς στο σπίτι της στο χωριό Βαλτόνερα!

Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, απέδειξε ότι ο δράστης είχε πάει στο σπίτι της 81χρονης γυναίκας με σκοπό να σκοτώσει, επειδή είχαν διαφορές. Για το λόγο αυτό, φορούσε ένα ζευγάρι γάντια ώστε να μην αφήσει αποτυπώματα. Τα γάντια βρέθηκαν στην κατοικία του μαζί με τα ρούχα που φορούσε όταν σκότωσε την άτυχη γριούλα χτυπώντας την άγρια στο κεφάλι με ένα καυσόξυλο!

Στη συνέχεια, τοποθέτησε τη σορό της στο κρεβάτι και έβαλε φωτιά στα κλινοσκεπάσματα της για να φανεί ότι κάηκε ζωντανή από κάποιο κερί ή καντήλι! Η σκηνοθεσία, όμως, δεν ξεγέλασε τον ιατροδικαστή που βρήκε κατάγματα στο κρανίο της άτυχης 81χρονης. Οι αστυνομικοί προσήγαν ως ύποπτο τον 62χρονο που ήταν γνωστό σε όλο το χωριό ότι δεν τα πήγαινε καλά με το θύμα και κατά την προανάκριση εκείνος ομολόγησε ότι σκότωσε την ηλικιωμένη μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο που είχαν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook