Είναι και επίσημο, λοιπόν! Η Miley Cyrus είναι η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς σύμφωνα με την καυτή λίστα του περιοδικού \”Maxim\”. Η πρώην πριγκίπισσα της Disney μεγάλωσε και είναι η πιο ποθητή γυναίκα της showbiz. Από νούμερο 68 πέρυσι. Στην ίδια λίστα. \”Είναι φανταστικό να είσαι Νο 1\” είπε η Miley στο \”Maxim\”.

\”Είναι όνειρο κάθε γυναίκας να βγει πρώτη στο Maxim’s Hot 100. Είναι τρέλα!\”. Όπως σχολιάστηκε από τους υπεύθυνους του περιοδικού η Cyrus ήταν πρώτη από την αρχή της ψηφοφορίας και δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα.

Δεύτερη στη λίστα με τις πιο σέξι γυανίκες του πλανήτη αναδείχθηκε η Selena Gomez, η οποία πήρε πολύ τα πάνω της με το μπικίνι της στους \”Spring Breakers\”. Rihanna, Mila Kunis και Jennifer Lawrence συμπλήρωσαν το Τοπ 5.

Έκπληξη (όχι για μένα) αποτέλεσε η μη είσοδος της Queen Beyonce στην πρώτη 10άδα, παρά τις πολύ λατρευτές (σύμφωνα με τους άλλους) καμπύλες της και μια ολόκληρη χρονιά προσπαθειών με μπικίνι, Super Bowl κορμάκια, Pepsi κουτάκια και διάφανες εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά.

Δείτε τις δέκα πρώτες κυρίες που λατρεύουν οι άντρες (μας).

# 1 Miley Cyrus

\"\"
#2 Selena Gomez

\"\"
#3 Rihanna

\"\"
 
#4 Mila Kunis

\"\"
#5 Jennifer Lawrence

\"\"
 
#6 Jennifer Love Hewitt

\"\"
#7 Ashley Tisdale

\"\"
#8 Kate Upton

\"\"
#9 Vanessa Hudgens

\"\"
#10 Elisha Cuthbert

\"\"

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook