«Δε μας τρομάζουν, αγαπάμε την ελευθερία», τόνισε πριν λίγο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας στους υποστηρικτές του στην κεντρική πλατεία της Μπρέσια.

«Είμαι εδώ, είμαι εδώ, και εδώ θα παραμείνω», τόνισε ο Καβαλιέρε, ο οποίος εξαπέλυσε και πάλιν επίθεση κατά των δικαστών που όπως τόνισε «θέλουν να τον εξοντώσουν, διότι θεωρούν ότι είναι ο μόνος (πολιτικός), που εμποδίζει την αριστερά να ανέλθει στην εξουσία».

Την ίδια στιγμή συνθήματα κατά του Καβαλιέρε ακούστηκαν από μέλη των ακροαριστερών «κοινωνικών κέντρων» της πόλης και από οπαδούς του κινήματος «Πέντε Αστέρων», του Μπέπε Γκρίλλο.

Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να τους απομακρύνουν.

«Ο Καβαλιέρε φοβάται την δικαιοσύνη», έγραφε επίσης πανό του κόμματος «Αριστερά και Ελευθερία» επικεφαλής του οποίου είναι ο περιφερειάρχης του Μπάρι Νίκι Βέντολα.

Πριν λίγο, μέλος του κεντροδεξιού Λαού της Ελευθερίας, κατήγγειλε στις τηλεοπτικές κάμερες , μιλώντας με ματωμένο πρόσωπο ότι «δέχθηκε επίθεση από ομάδα νέων» και ότι «αν τους δει είναι σε θέση να τούς αναγνωρίσει».

Όπως μεταδίδει ήδη ο τηλεοπτικός όμιλος του Μπερλουσκόνι, «πολλά στελέχη της συντηρητικής παράταξης προπηλακίσθηκαν από αμφισβητίες , την ώρα που προσπαθούσαν να εισέλθουν στο ξενοδοχείο όπου είχαν κανονίσει να συναντηθούν, πριν την συγκέντρωση».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook